Marmaray ile Mecidiyeköy'e nasıl gidilir?

İçindekiler:

  1. Marmaray ile Mecidiyeköy'e nasıl gidilir?
  2. Pendik Mecidiyeköy hangi Otobüs gider?
  3. Istanbul Mecidiyeköy ne tarafta?
  4. Marmaray ile Şile'ye nasıl gidilir?
  5. Şişli'den Eminönü Nasıl Gidilir?
  6. İETT tam bilet ne kadar?
  7. Otobüs kaç TL basıyor?
  8. Çift katlı otobüse ne denir?
  9. Mecidiyeköy Marmaraya nasıl gidilir?
  10. Mecidiyeköy Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı?

Marmaray ile Mecidiyeköy'e nasıl gidilir?

Marmaray hattını kullanarak Şişli'ye ulaşım sağlamak isterseniz; Yenikapı durağında inmeniz ve buradan Yenikapı- Hacıosman metro hattına aktarma yapmanız gerekmektedir. Yenikapı Marmaray durağında indikten sonra metro ile Şişli'ye ulaşım ortalama 12-15 dakika sürmektedir.

Pendik Mecidiyeköy hangi Otobüs gider?

Bu Otobüs hatları Pendik-Mecidiyeköy yakınından geçiyor: 132A, 16D, KM13, KM34.

Istanbul Mecidiyeköy ne tarafta?

Mecidiyeköy, Şişli
Mecidiyeköy
Mahalle
ÜlkeTürkiye
BölgeMarmara
İlİstanbul
10 satır daha

Marmaray ile Şile'ye nasıl gidilir?

Anadolu yakasına bağlı bir ilçe olan Şile'ye Avrupa yakasından ulaşım için Marmaray ve vapur bağlantılarını kullanabilirsiniz. Marmaray bağlantısını kullanacaksanız; Üsküdar Marmaray durağında inmeniz ve buradan 139 no'lu otobüs hattına aktarma yapmanız gerekmektedir.

Şişli'den Eminönü Nasıl Gidilir?

Eminönü ile Şişli arasında ulaşım sağlayabileceğiniz otobüs seferleri; 54E, 66, 77A, 22 ve 23 no'lu İETT hatlarıdır. Vapur seferlerini tercih edecekseniz, Beşiktaş vapur iskelesinde indikten sonra 30A ve 30M no'lu İETT otobüs hatlarını kullanarak da ulaşım sağlayabilirsiniz.

İETT tam bilet ne kadar?

İstanbul İETT otobüs bilet fiyatları ne kadar oldu? Yeni zamla 3,50 TL olan tam elektronik bilet 4,025 TL'ye; 1,70 TL olan öğrenci bileti ise 1,95 TL'ye çıktı.

Otobüs kaç TL basıyor?

İSTANBUL GÜNCEL OTOBÜS, METRO, MARMARAY VE METROBÜS FİYATLARI. Zamlı İETT ücret tarifesine göre uygulamaya konulan yüzde 15'lik zamla; 3,50 TL olan tam elektronik bilet 4,25 TL'ye, 1,70 TL olan öğrenci bileti ise 1,95 TL'ye çıktı.

Çift katlı otobüse ne denir?

double-decker i.

Mecidiyeköy Marmaraya nasıl gidilir?

Üsküdar ve Ayrılıkçeşmesi duraklarından Marmaray'a bindikten sonra, ortalama 8-12 dakikalık bir yolculuğun ardından, Yenikapı durağında inmeniz gerekmektedir. Yenikapı Marmaray durağında indikten sonra, Yenikapı- Hacıosman M2 metro hattını kullanarak aktarma yapabilir ve Şişli- Mecidiyeköy durağında inebilirsiniz.

Mecidiyeköy Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı?

Mecidiyeköy'ün de üzerinde bulunduğu bölge, İstanbul'un Avrupa yakasının, 1950'lerden sonra hızla iskana açılan ve bu dönemden itibaren kentin en yoğun konut, iş ve trafik merkezlerinden biri haline gelen bölgelerindendir.