Satranç için lisans nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. Satranç için lisans nasıl alınır?
  2. TSF lisans yenileme nasıl yapılır?
  3. Satranç lisansı nasıl yenilenir?
  4. Satranç turnuvaları ne zaman başlayacak 2021?
  5. Satranç Milli takımına nasıl girilir?
  6. Satranç Turnuvasına nasıl katılınır?
  7. Yüz yüze satranç turnuvaları ne zaman başlayacak?
  8. Chess com turnuvaya nasıl girilir?
  9. Sporcu lisansı nereden bakılır?

Satranç için lisans nasıl alınır?

Bulunduğu ilde en yakın iş bankası şubesine giderek bir hesap açtıracak. Hesap açtırırken doldurulan formu teslim ederken,TSF SPORCU LİSANSI istediğini banka görevlisine belirtecektir. Daha sonra engeç 15 gün içerisinde aynı şubeden kartını imza karşılığı alacaktır.

TSF lisans yenileme nasıl yapılır?

tarihinden itibaren 2020-2021 sezonu başlamış olup, Türkiye Satranç Federasyonu lisanslı sporcuların yeni sezon vizelerini yaptırmaları gerekmektedir. Vize işlemleri lisans.tsf.org.tr adresinden online olarak yapılabilir.

Satranç lisansı nasıl yenilenir?

Sporcumuz hesabının bulunduğu şubeye başvurarak var olan bankamatik kartını TSF SPORCU LİSANSI ile değiştirmek istediğini bildirerek, talepte bulunacaktır. Bu şekilde bankamatik kartını TSF SPORCU LİSANSI ile değiştireceklerdir.

Satranç turnuvaları ne zaman başlayacak 2021?

Çağdaş Eğitim Kooperatifi tarafından düzenlenen ÇEK Satranç Turnuvası 11 - 12 Eylül 2021 tarihlerinde 12 yaş ve altı olmak üzere...

Satranç Milli takımına nasıl girilir?

MİLLİ TAKIM HAVUZUNA GİRMEK İÇİN: * Dünya ve Avrupa Yaş Grupları ile Dünya ve Avrupa Okullar Şampiyonaları'nda ilk üç dereceye giren sporcular doğrudan Milli Takım Havuzuna girmeye hak kazanırlar. *Her yaş grubundan Türkiye Şampiyonları Milli Takım Havuzuna doğrudan alınır.

Satranç Turnuvasına nasıl katılınır?

Turnuvalar, turnuva odalarında gerçekleşir. Oda Peneceresindeki turnuva odalarından birisine tıklayıp odaya girebilirsiniz. Bir çok odaya girebilmek için en az at unvanına sahip olmanız gerekir. Oyuncu listesinin altında bulunan Olaya Katıl tuşuna tıklayarak turnuvaya girebilirsiniz.

Yüz yüze satranç turnuvaları ne zaman başlayacak?

Forum AVM Satranç Turnuvası 25 – tarihlerinde TSF Kademeli Normalleşme Sürecinde Turnuva Düzenleme Esasları doğrultusunda yüz yüze FORUM AVM'de yapılacaktır.

Chess com turnuvaya nasıl girilir?

Turnuvaya katılmak için Chess.com - Türkçe kulübüne üye olmanız gerekmektedir. Turnuvanın başlangıcına 1 saat kala (19:00) canlı satrançtaki turnuvalar sekmesinden turnuvaya katılım sağlayabilirsiniz. Turnuva 5 dakika süreli olup Arena formatında gerçekleştirilecektir.

Sporcu lisansı nereden bakılır?

Sporcu lisans bilgileri sorgulamak için e-Devlet sistemini kullanabilirsiniz. https://spor.sgm.gov.tr/EDevlet.aspx Bu adresten sporcu lisansı hakkında detaylara ulaşabilmeniz mümkündür.