Açıköğretim Ortaokul giriş şifresi nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. Açıköğretim Ortaokul giriş şifresi nasıl alınır?
  2. Açık Öğretim Ortaokul sınav girişi nasıl yapılır?
  3. Öğrenci şifresi nasıl alınır acik ogretim?
  4. Ortaokul diploması almak için ne yapmalıyım?

Açıköğretim Ortaokul giriş şifresi nasıl alınır?

Milli Eğitim Bakanlığı'nın 7 gün 24 saat hizmet veren Çağrı Merkezini telefonla arayarak ya da Açıköğretim Ortaokulu'nu arayarak öğrenci numaranızı verip yeni şifre talep edebilirsiniz.

Açık Öğretim Ortaokul sınav girişi nasıl yapılır?

Öğrenciler, T.C. kimlik numara ve şifreleri ile AÖK Bilgi Yönetim Sistemine online sınav kapasitesinde giriş yaparak online sınav uygulamasına katılacaklardır. Sınav başvurusu olmayan ve tüm derslerinden sınavını tamamlayan öğrenciler sınav süresinin sonuna kadar AÖK Bilgi Yönetim Sistemine giremeyeceklerdir.

Öğrenci şifresi nasıl alınır acik ogretim?

AÖF bürosuna bizzat başvurarak, 0850 200 46 10 numaralı AOSDESTEK İletişim ve Çözüm Masasını Üniversitemizde kayıtlı olan cep telefonu numarası ile arayarak, www.anadolu.edu.tr adresinin “Şifre İşlemleri” bağlantısından yeni şifre alınabilmektedir.

Ortaokul diploması almak için ne yapmalıyım?

MADDE 74 - (1) (Değişik:RG-10/7/2019-30827) İlkokul, ortaokul, ilköğretim okulunu 2012 yılından önce bitiren ve zamanında okuldan diplomasını alamayan veya kaybedenlerden; belgenin talep edildiği okulun bulunduğu ilde yaşayanlar okul müdürlüğüne, farklı bir ilde bulunanlar ise bulundukları il/ilçe millî eğitim ...