Araba cam filmi kaç günde kurur?

İçindekiler:

  1. Araba cam filmi kaç günde kurur?
  2. Arabaya neden film çekilir?
  3. Cam filmi alırken nelere dikkat etmeli?
  4. Oto cam filmi yaptırırken nelere dikkat etmeli?
  5. Cam filmi dereceleri nelerdir?
  6. Cam filmi özelliğini kaybeder mi?

Araba cam filmi kaç günde kurur?

Cam filminin camla bir bütün haline gelip tam kuruması için bizim önerdiğimiz süre 30 gündür. Film uygulandıktan bir süre sonra su ve hava kabarcıkları kalabilir,ancak kuruma süresi sonunda bu lekeler kaybolacaktır. Yukarıda verilen süre tamamen hava şartlarına bağlıdır.Bu süre 10-15 gün de olabilir 45 gün de.

Arabaya neden film çekilir?

Oto cam filmleri güneşten gelen zararlı ultraviyole ışınlarını filtreler, izolasyon görevi yapar. İzolasyon işlemi sayesinde araç içindeki koltuk ve diğer ekipmanların güneşten etkilenmesini ve solmasını engeller. ... Olası bir kaza ya da farklı durumlarda kırılacak camın çevreye saçılacak şekilde kırılmasını engeller.

Cam filmi alırken nelere dikkat etmeli?

Camdan iki metre geride durularak yapılacak gözle kontrolde dikkat edilecek kriterler: Cam filmi cama bir defada ve doğru olarak uygulandığında, optik bir bozukluk oluşmamalıdır. Camın berraklığı kaybolmamalıdır. Cam filminin altında toz, gözü rahatsız edici cisimler, hava kabarcıkları bulunmamalıdır.

Oto cam filmi yaptırırken nelere dikkat etmeli?

Trafikte kullanılan araçlarda cam filminin çok koyu olmasında yasak bulunduğundan, trafik cezasıyla karşılaşmamak için 1 numara dercesine sahip cam filmi tercih edilmeli. Cam filmi yapıştırılmadan önce cam yüzeyi, özel cam temizlik ürünleri ile temizlenmeli ve temizlikten sonra kuruması beklenmelidir.

Cam filmi dereceleri nelerdir?

Oto cam filmi dört ayrı dereceye ayrılıyor. 1. derecede bulunan film yüzde 0 oranında değişiklik gösteriyor. 2. derecedeki film ise yüzde 62 oranında koyu bir renge sahip. 3. derecedeki film yüzde 81'lik bir oranda koyu gri renkte.

Cam filmi özelliğini kaybeder mi?

Filmlerin sağladığı Ultraviole koruması zaman içinde etkinliğini kaybeder mi? Hayır, ultraviole (UV) koruması filmlerin yapışkanı ile sağlanmaktadır ve özelliğini uzun yıllar kaybetmez.