Sekerbank ne iş yapar?

İçindekiler:

  1. Sekerbank ne iş yapar?
  2. DenizBank kaç şubesi var?
  3. Şekerbank kime aittir?
  4. Burak Latif Latifoğlu kimdir?
  5. Gökhan Ertürk kaç yaşında?

Sekerbank ne iş yapar?

Esnaf/İşletme Bankacılığı, Kurumsal/Ticari Bankacılık, KOBİ ve Tarım Bankacılığı ile Bireysel Bankacılık alanlarında faaliyet gösteren Şekerbank, bu alanlardaki uzmanlığı, enerji verimliliği yatırımları ve girişimcilere sunduğu destekler ile uluslararası finans kuruluşları nezdinde yereldeki yaygın müşteri profiline ...

DenizBank kaç şubesi var?

Grup, Türkiye'de toplumun tüm kesimlerine ulaşan bir hizmet ağına sahiptir. Yurtiçinde ve Bahreyn'deki toplam 697 adet DenizBank şubesinin yanı sıra, DenizBank AG'nin toplam 43 adet şubesi bulunmaktadır.

Şekerbank kime aittir?

Şekerbank Ortaklık Yapısı
Pay SahipleriPay AdediPay Oranı
Şekerbank T.A.Ş. Personeli Munzam Sosyal Güvenlik ve Yardımlaşma Sandığı Vakfı576.786.000,8031,01%
Samruk - Kazyna Invest LLP224.353.417,4712,06%
Şekerbank Türk Anonim.Şirket Pers.Sos.Sig.San.Vakf119.730.103,736,44%
2 satır daha

Burak Latif Latifoğlu kimdir?

Burak Latif LATİFOĞLU – Mali Kontrol, Raporlama ve Bütçe Yönetimi. Hacettepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İktisat (İngilizce) bölümünden 2004 yılında mezun olan Burak Latif Latifoğlu, kariyerine 2005 yılında İdari Yargı Hakimi olarak başlamıştır.

Gökhan Ertürk kaç yaşında?

Açıklamada yer alan bilgiye göre, 1970 doğumlu olan Gökhan Ertürk, Boğaziçi Üniversitesi Elektronik ve İş İdaresi Bölümlerini çift anadal programı ile tamamlamasının ardından, yine aynı üniversitede Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü lisans eğitimini tamamladı.