Turkcell kullanım detayı nasıl öğrenilir?

İçindekiler:

  1. Turkcell kullanım detayı nasıl öğrenilir?
  2. Kiminle ne kadar konuştum Turkcell?
  3. Turkcell arama geçmişimi nasıl görebilirim?
  4. İnternet kaç gb kaldı nasıl öğrenebilirim?

Turkcell kullanım detayı nasıl öğrenilir?

Mesajlaşma. Paketimde kalan kullanım miktarlarını nasıl öğrenebilirim? Turkcell.com.tr en alt menüde yer alan "İşlem Merkezi" sayfasına Turkcell şifrenizle giriş yapın. Açılan sayfada sol tarafta bulunan "Hat Özetim" bölümünden paketinizdeki kalan kullanımınızı görebilirsiniz.

Kiminle ne kadar konuştum Turkcell?

Turkcell.com.tr'de en altta bulunan "İşlem Merkezi" bölümüne tıklayınca açılan giriş sayfasından Turkcell şifrenizle giriş yaptıktan sonra "İşlem Merkezi" sayfasının sol tarafında bulunan "TL İşlemlerim" ve "Kullanım detayı" ndan son 3 aylık kullanım detayınızı öğrenebilirsiniz.

Turkcell arama geçmişimi nasıl görebilirim?

Turkcell'in çağrı merkeziyle iletişime geçerek dilediğiniz fatura dönemine ait arama dökümünü elde edebilirsiniz. Bunun için 5 532 00 00 numaralarından birini tuşlamanız ve sizinle görüşen müşteri temsilcisine talebinizi iletmeniz yeterli olacaktır.

İnternet kaç gb kaldı nasıl öğrenebilirim?

Paketlerinizde ne kadar internet hakkınız kaldığını öğrenmek için INTERNET SORGU yazıp, Paketlerinizde ne kadar MMS hakkınız kaldığını öğrenmek MMS SORGU yazıp 7000'e ücretsiz SMS gönderebilirsiniz. * SMS bilgilendirmeleri son 48 saat içerisindeki kullanımları içermeyebilir.