Turmeric curcumin ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Turmeric curcumin ne işe yarar?
  2. Kurkumin nasıl kullanılır?
  3. Voonka turmeric curcumin 62 kapsül ne işe yarar?
  4. Curcuma Longa Extract nedir?

Turmeric curcumin ne işe yarar?

Çok eski dönemlerden bu yana özellikle sağlık konusunda kullanılan Curcumin (zerdeçal), Hint tıbbında kan temizleyici ve tonik olarak değerlendirilir. Aynı zamanda inflamasyon önleyici olarak yanık tedavisi ile beraber kesik ve yaralar için önemli kaynaklar arasında yer alır.

Kurkumin nasıl kullanılır?

Vitamin ve mineral açısından zengin olan curcmin 500 kullanımı oldukça basittir. Bu kürü hazırlamak için 3-4 kaşık yoğurdu kaseye koyunuz. Daha sonra bu yoğurdun içerisine hazır paket şeklinde olan curcumini ekleyiniz. İyice karıştırdıktan sonra afiyetle tüketebilirsiniz.

Voonka turmeric curcumin 62 kapsül ne işe yarar?

Şeker şikayetinden, eklem ağrılarına kadar birçok rahatsızlığa karşı etkisi bulunan aynı zamanda unutkanlığa da iyi gelen bir bitkidir. Taze olarak ya da toz olarak tüketilmektedir. - Voonka Turmeric Curcumin 62 Kapsül, normal beslenmenin yerine geçmez. Takviye edici destek olarak alınmalıdır.

Curcuma Longa Extract nedir?

Zerdeçal kökü tozu, Güneydoğu Asya'ya özgü bir zencefil türü olan Curcuma longa bitkisinden kaynaklanır. İçerisindeki kurkumioidler, çok çeşitli kullanım ve faydalar ve çok az yan etki ile güçlü anti-inflamatuar ve antioksidan aktiviteye sahiptir.