Engelli Hattı ne kadar?

İçindekiler:

  1. Engelli Hattı ne kadar?
  2. Cep telefonu engelli indirimi var mi?
  3. Türk Telekom engelli indirimi kaç?
  4. Engelliye internet indirimi var mı?
  5. Turkcell engelli indirimi nasıl geçilir?

Engelli Hattı ne kadar?

Engelli tarifesi RED 25 GB internet, 1500 Dakika konuşma ve 250 SMS aylık 59 TL'ye satın alabilirsiniz. Red 25 tarifesi taahhütsüz fiyatı 77 TL'dir. Engelli tarifesi RED 30 GB internet, 2000 Dakika konuşma ve 250 SMS aylık 70 TL'ye satın alabilirsiniz. Red 30 tarifesi taahhütsüz fiyatı 91 TL'dir.

Cep telefonu engelli indirimi var mi?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından yapılan düzenlemeyle engelliler, harp ve vazife şehitlerinin dul ve yetimleriyle gazilerin, 'dan itibaren elektronik haberleşme hizmetlerinden yüzde 25 ek indirimle faydalanabileceğini bildirdi.

Türk Telekom engelli indirimi kaç?

Türk Telekom, %40 ve üzerinde özür durumunu belgeleyen engelli kullanıcılar için internet hizmetini, internet servis sağlayıcılara toptan olarak %25 indirimli olarak sunuyor.

Engelliye internet indirimi var mı?

Türk Telekom, %40 ve üzerinde özür durumunu belgeleyen engelli kullanıcılar için internet hizmetini, internet servis sağlayıcılara toptan olarak %25 indirimli olarak sunuyor. Her bir internet servis sağlayıcı müşterilerine sunduğu perakende fiyatı kendisi belirlemektedir.

Turkcell engelli indirimi nasıl geçilir?

Turkcell Engelli Tarifelerine Nasıl Geçilir?
  1. Turkcell İletişim Merkezleri'ne gidebilirsiniz.
  2. 532'yi ya da 00 00 numaralı Turkcell Müşteri Hizmetleri'ni arayabilirsiniz.