Tork ilaç ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Tork ilaç ne işe yarar?
  2. Lifta 20 mg etkisi ne kadar?
  3. Tadalafil ilaç nasıl kullanılır?
  4. Lifta 20 mg ne zaman kullanılır?
  5. Lifta ne zaman alınmalı?

Tork ilaç ne işe yarar?

TORK 20 mg, sarı renkli, badem şeklinde film kaplı tablettir. 2 ve 4 tablet içeren blister ambalajlarda piyasaya verilmektedir. TORK, erkeklerde erektil disfonksiyon tedavisi için kullanılan bir ilaçtır.

Lifta 20 mg etkisi ne kadar?

En ideal kullanımı hafif yemeklerden 1-2 saat önce 1 tane lifta 20 mg hap ürünü ağızdan bol su ile alınması gereklidir. Hap alından sonra üstüne herhangi bir yiyecek veya alkollü bir içecekle kesinlikle kullanılmaması gereklidir. Ortalama etkisini 30 – 45 dakika gibi bir süre içerisinde gösterecektir.

Tadalafil ilaç nasıl kullanılır?

Tadalafil, erkeklerde sertleşme bozukluğunu tedavi etmek için kullanılan oral (ağızdan alınan) bir ilaçtır. Sadece cinsel ilişki beklendiğinde veya düzenli cinsel ilişki bekleniyorsa günde düşük dozda alınmalıdır. Bu ilaç fosfoiesteraz tip 5 inhibitördür.

Lifta 20 mg ne zaman kullanılır?

Uygun kullanım ve doz/uygulama sıklığı için talimatlar: Önerilen doz, cinsel aktiviteden önce alınan bir tane 20 mg'lık tablettir. tedavisi için ilaç almıyormuş gibi, ön cinsel aktivitede bulunmanız gerekmektedir.

Lifta ne zaman alınmalı?

LİFTA'yı kullanırken her zaman doktorunuzun söylediği şekilde alınız. Eğer emin değilseniz mutlaka doktorunuza ya da eczacınıza danışınız. Önerilen doz, cinsel aktiviteden önce alınan bir tane 20 mg'lık tablettir. tedavisi için ilaç almıyormuş gibi, ön cinsel aktivitede bulunmanız gerekmektedir.