Digiturk BBC kaçıncı kanal?

İçindekiler:

  1. Digiturk BBC kaçıncı kanal?
  2. BBC First digitürk kaçıncı kanal?
  3. BBC International hangi kanalda?
  4. Digitürk Slow Türk Hangi Kanalda?
  5. Digitürk hangi maçları veriyor?
  6. BBC Earth hangi platformda?
  7. BBC First Türkiye hangi kanalda?
  8. Slow Türk Hangi Kanalda?

Digiturk BBC kaçıncı kanal?

114. kanaldan yayın yapan HD televizyon kanalı. BBC HD kanalında; Spor ve kültür programları, belgeseller ve diziler ayrıca FIFA Dünya Kupası, Eurovision Şarkı Yarışması, Wimbledon gibi programları da yayınlamıştır.

BBC First digitürk kaçıncı kanal?

114. kanaldan yayın yapan HD televizyon kanalı BBC First heyecanla beklenilen DR. Who, Mother Father Son ve Les Miserables dizileri kanalda yer almaktadır.

BBC International hangi kanalda?

141. kanaldan izleyebileceğiniz Haber ağırlıklı yayın yapan BBC World kanalında; ekonomi, iş dünyası, kültür sanat ve tarih konulu yapımlara da bulunmaktadır.

Digitürk Slow Türk Hangi Kanalda?

412 numaralı kanaldan yayın yapan Slow Türk, "Aşkın Frekansı" sloganıyla yayın yapan ulusal bir radyo istasyonudur.

Digitürk hangi maçları veriyor?

Lig, Ligue 1, Bundesliga, 2. Bundesliga, EFL Championship, EFL League 1, Turkish Airlines EuroLeague, WTA, çeşitli diğer futbol, tenis, hentbol ve motor sporları gibi birçok kaliteli spor içeriğini izleyicilerine sunacak.

BBC Earth hangi platformda?

BBC Worldwide, bugün yaptığı bir açıklamayla yeni tematik kanalı BBC EARTH'ün genişlemekte olan yayın ağına Türkiye'yi dahil edeceğini duyurdu. Kanal, Türkiye'deki yayın hayatına bugün başlayacak. BBC EARTH, TTNet'in IPTV platformu Tivibu aracılığıyla, Türkçe yayın yapacak.

BBC First Türkiye hangi kanalda?

tarihinde Tivibu . kanalda yayına başlamış olan kanal 12 Ağustos 2020'de BBC HD'nin Türkiye yayınlarının sonlanması nedeniyle Digiturk 114. Kanaldan yayına başlamıştır.

Slow Türk Hangi Kanalda?

Aşkın Frekansı SlowTürk, artık İstanbul'da 95.4 frekansından dinleyicilerine ulaşacak. Türkiye'nin en sevilen Türkçe slow müzik radyosu SlowTürk, İstanbul'da 95.3 frekansından 95.4 frekansına geçerek yayınlarını da bir üst kaliteye taşıdı.