Jay Müslüman mı?

İçindekiler:

  1. Jay Müslüman mı?
  2. Daud kim gerçek adı?
  3. Kore dini inancı nedir?
  4. Varsity Manny nereli?
  5. Daud kim evlendi?
  6. Kore'de dövme neden yasak?

Jay Müslüman mı?

Sosyal medya hesabı üzerinden gezi videoları paylaşan ve binlerce takipçisi bulunan Jay Palfrey Müslüman oldu. ... 300 binden fazla takipçisi bulunan Jay Palfrey paylaşımı sosyal medyada en çok konuşulanlar listesine girdi.

Daud kim gerçek adı?

YouTube'da 1.5 milyondan fazla takipçisi olan Güney Koreli Müslüman Davut Kim (Daud Kim), 27 Şubat'ta Türkiye'ye geldi.

Kore dini inancı nedir?

2015 yılında yapılan ulusal nüfus sayımına göre nüfusun %19,7'si Protestanlığa, %15,5'i Budizm'e (Kore Budizmi),%7,9'u Roma Katolik Kilisesi'ne bağlı; toplamda Kore nüfusunun %27.6'sı Hristiyanlık dinine tabi.

Varsity Manny nereli?

Köken olarak Çinli olan üye dini inancının İslam olduğunu açıkladıktan sonra birçok kişinin dikkatini çekti.08 Şubat'ta ünlü idolün KBS2'nun “Music Bank” yayınından sonra grup arkadaşları ile program sonrası konuşmasında Manny domuz eti yemediğini söylüyor.Üyenin genellikle yumurta yediği biliniyor.

Daud kim evlendi?

Ayrıca Daud Kim, boşandıklarını ve sadece çocuk için görüştüklerini söylese de eşi Lina Kim, hala aynı evde yaşadıklarını ve 3 yıldır evli olduklarını söyledi.

Kore'de dövme neden yasak?

Muhafazakar bir toplum yapısına sahip Güney Kore'de dövmeler genellikle tabu olarak kabul ediliyor ve bu da ünlü sanatçıların dövmelerini gizlemesine neden oluyor. Orduda dövme kullanımıysa yasak. Yakın zamana kadar Japonya'da da benzer bir tıbbi onay uygulaması vardı ancak Yüksek Mahkeme geçen yıl bu kararı bozmuştu.