Ipekyol kart puan nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Ipekyol kart puan nasıl kullanılır?
  2. Ipekyol puanımı nasıl öğrenebilirim?
  3. Twist hediye çeki nasıl kullanılır?
  4. Ipekyol mağazası kime ait?
  5. Twist doğum günü indirimi ne kadar?
  6. Ipekyol kargo kaç günde gelir?
  7. Twistte iade var mı?

Ipekyol kart puan nasıl kullanılır?

Mağazalardan ya da ipekyol.com.tr'den yapacağınız alışverişlerinizde o anda kullanılabilir durumda olan puanlarınızı kullanabilirsiniz. Puan kullanmak için kartınızı kasa görevlisine vermeniz, kartınız yanınızda değilse cep telefonunuza gönderilecek olan şifresi kasa görevlisine söylemeniz yeterli olacaktır.

Ipekyol puanımı nasıl öğrenebilirim?

Ipekyol Kart puanınızı görüntüleyebilmek için ise, siparişinizi oluşturmanız ve ödeme ekranına kadar ilerlemeniz gerekmektedir. Ödeme ekranın en üst kısmında puan detaylarınıza ulaşabilir ve alışverişinizde kullanabilirsiniz.

Twist hediye çeki nasıl kullanılır?

Mağazalardan ya da twist.com.tr'den yapacağın alışverişlerinizde kazandığın Twist Card Çeklerini kullanabilirsin. Çek kullanmak için kartını kasa görevlisine vermen, kartın yanında değilse cep telefonuna gönderilecek olan şifreyi kasa görevlisine söylemen yeterli olacaktır.

Ipekyol mağazası kime ait?

MARDİNLİ Yalçın Ayaydın, 1986 yılında kurduğu İpekyol'u Türkiye'de marka yaptığına inandıktan sonra, dünya markası olma yolunda ciddi adımlar atmaya başladı. Bugüne kadar ürünlerini fason ürettiren Yalçın Ayaydın, Haziran ayından itibaren Edirne'de 10 milyon Euro yatırımla kurduğu kendi tesislerinde üretim yapacak.

Twist doğum günü indirimi ne kadar?

Doğum günü haftana özel, Twist, Twsit Outlet ve Twist Online mağazalarında dilediğin bir üründe anında %30 indirim! İndirim kullanım süren, doğum günü haftanla sınırlı. Kampanya, Twist kart ile yapacağın faturalarındaki en yüksek tutarlı bir üründe geçerli.

Ipekyol kargo kaç günde gelir?

Hafta içi verdiğiniz siparişler 2-4 gün içinde hazırlanıp kargoya teslim edilir. Hafta sonu ve tatil günlerinde verilen siparişler takip eden ilk iş günü içinde kargoya teslim edilmektedir. *İndirim dönemlerinde yaşanan yoğunluk nedeniyle kargoya verilme süresi 4-7 iş günü arasında değişmektedir.

Twistte iade var mı?

Üründen kaynaklanan herhangi bir kusur sebebiyle yapacağın iadelerde de, aldığın ürünü teslim tarihinden itibaren 45 gün içerisinde iade edebilirsin. İade işlemlerinde kargo masraflarını ben mi ödeyeceğim? www.twist.com.tr'den form doldurarak gerçekleştirdiğin tüm iadelerin kargo masrafları bize aittir.