Columbia Omni-Shield ne demek?

İçindekiler:

  1. Columbia Omni-Shield ne demek?
  2. Omni wind ne demek?
  3. Columbia techlite nedir?
  4. Omni Heat termal Reflective ne demek?
  5. Columbia Titanium ne demek?
  6. Columbia polar sıcak tutar mı?
  7. 3d mont nedir?
  8. Columbia waterproof ne demek?
  9. Columbia Turbodown ne demek?
  10. Heat Seal Teknolojisi Nedir?
  11. Outdoor mont ne demek?
  12. Termal yalıtımlı mont nedir?
  13. Waterproof su geçirir mi?
  14. Hangi Mont daha sıcak tutar?
  15. En sıcak tutan mont hangisi?
  16. Outdoor kumaş nedir?
  17. 3 in 1 mont ne demek?
  18. Su Tahliyeli ayakkabı ne işe yarar?

Columbia Omni-Shield ne demek?

Omni-Shield hiç ummadığınız, ama ihtiyaç duyduğunuz anda açık havaya karşı koruma sağlar. Su geçirmezliği ve leke koruması spor giyim ürünlerimizi ve bazı ayakkabılarımızı kahve ya da salça gibi etmenlerden korur. Omni-Shield ile savunmasız olduğunuzu sandığınız anda bile hazırlıklısınız.

Omni wind ne demek?

Omni Wind Block ürünler giyerek, soğuk havanın içeri girmesini önlemiş oluruz bu sayede daha sıcak kalırız ve de korumalı. ... Omni Wind Block ürünler teknik olarak üstün bir membrana sahiptir, ve bu membran nefes alabilen rüzgar koruması sağlar.Rüzgarın içeri girmesi önlenirken, terin kolayca dışarı atılması sağlanır.

Columbia techlite nedir?

Techlite, darbe emici taban üstün konfor ve destek kazandırmak amacıyla özel olarak tasarlanmış bir teknoloji. ... Ayrıca Columbia Omni-Heat™ teknolojisi ile donatılan ürünler mevsim geçişlerinde baştan aşağı sıcaklık çözümü sunarken Omni-Shield suyu ve leke bariyeri sayesinde tatsız sürprizlerden sizi koruyor.

Omni Heat termal Reflective ne demek?

Omni Heat Reflective bizim tüm ürün gruplarımızda kullandığımız ve de kışın ihtiyaç duyacağınız bir teknolojidir. (Tekstil,Ayakkabı,Aksesuar) İlk yardım battaniyelerinde kullanılan yansıtıcı teknolojiden esinlenilmiştir. Nefes alabilir kumaş ile birleştirilmiş olan alüminyum noktalar vücut ısınızı yansıtır ve korur.

Columbia Titanium ne demek?

Titanium serisi, Columbia'nın Omni-Heat termal yansıtıcı, Turbodown ve soğuğa karşı dirençli panel teknolojilerini birleştirerek en üst düzeyde performans için yarattığı devrimsel serisi olarak adının hakkını veriyor.Outdoor ürünleri perakendecileri tarafından “2015 Outside Gears” ödülünü kazanan Columbia Titanium ...

Columbia polar sıcak tutar mı?

Kış aylarında yaygın olarak kullanılan bir spor giysi olan Columbia polarlar, sıcak ve konforlu hissetmenize olanak tanır. Columbia titanium polar vücudunuzun ısı dengesini korur.

3d mont nedir?

Bir 3 in 1 mont, su geçirmez bir dış katman ve polar, softshell, kaz tüyü ya da yalıtımlı bir iç katmandan oluşur. İç katman, yaygın olarak bir fermuarla dış katmanın içine tutturularak soğuk kış aylarında sıcak tutan bir mont olarak giyilmek için kullanılabilir.

Columbia waterproof ne demek?

Dağlarda yürüyor ya da şehirde su birikintilerinden kaçmaya çalışıyor olun, su geçirmez ayakkabılarımız ve botlarımız, suyu dışarıda tutmak ve ayaklarınızı rahat ettirmek için tasarlanmıştır. ...

Columbia Turbodown ne demek?

Turbo Down Sonuç, performansı arttırılmış kaz tüyü.

Heat Seal Teknolojisi Nedir?

Heat Seal Teknolojisi; dikiş yerine kullanılan özel yapıştırma tekniği sayesinde soğuk hava ve suyun içeri girmesine engel olurken, içerideki sıcaklığı ve kaz tüyünü de korur.

Outdoor mont ne demek?

Şehirden uzakta, tabiat ile baş başa yapılan etkinliklere outdoor denir. Bununla birlikte başta kar gözlüğü ve şişme montlar olmak üzere, doğa sporları için özel olarak tasarlanmış kıyafetler de outdoor giyim olarak tanımlanmaktadır.

Termal yalıtımlı mont nedir?

Pamuklu ürünler vücut ısısının % 100'e yakınını dışarıya verirken termal giysiler özel teknolojileri sayesinde ısının yüzde 80'ini vücutta tutar. Bu da vücudumuzun soğuk havalarda üşümemesini sağlar. Termal giysiler bunu yaparken bir yandan da teri üzerinizde tutmama özelliğini yerine getirir.

Waterproof su geçirir mi?

Waterproof ayakkabı nedir sorusunun en bilinen şekliyle cevabı su geçirmezdir. ... Waterproof kaplama ile üretilen ayakkabılar ayakları dışarıdan gelen suya karşı koruduğu gibi “breathability”, yani nefes alabilirlik özelliği ile ayak içinde nem oluşmasını da önler.

Hangi Mont daha sıcak tutar?

Elyaf ve kuş tüyü montlar ince tasarımlarına rağmen son derece sıcak tutar ve kayak montu olarak ideal bir seçimdir. Ayrıca katmanlar arasında yüksek miktarda hava tutarak ekstra yalıtım sağlayan şişme montları da inceleyebilirsiniz.

En sıcak tutan mont hangisi?

Yeryüzündeki En Dayanıklı ve En Sıcak Tutan Mont Haglofs V-Series | TeknOlsun.

Outdoor kumaş nedir?

Outdoor Giyimde genellikle Polyester ve Poliamid ( Naylon ) gibi sentetik kumaşlar kullanılmaktadır , ancak temel ve ara katman kıyafetlerde yün gibi doğal elyaflar da tercih edilebilmektedir. Pamuklu Tişört gibi ürünler Outdoor Markalarının koleksiyonlarında günlük ve şehir kullanımı için bulunmaktadır .

3 in 1 mont ne demek?

Bir 3 in 1 mont, su geçirmez bir dış katman ve polar, softshell, kaz tüyü ya da yalıtımlı bir iç katmandan oluşur. İç katman, yaygın olarak bir fermuarla dış katmanın içine tutturularak soğuk kış aylarında sıcak tutan bir mont olarak giyilmek için kullanılabilir.

Su Tahliyeli ayakkabı ne işe yarar?

Waterproof ayakkabılarda nem transferi özelliğinin yanı sıra termal yansıtıcı ve izolasyon teknolojisi de vardır. Bu da ıslaklığın yanı sıra üşüme sorununu da ortadan kaldırır. ... Burnunda sentetik çarşak bandı ile tasarlanan waterproof ayakkabılar ise özellikle çakıl taşlarına karşı koruma sağlar.