Auramızı nasıl temizlenir?

İçindekiler:

  1. Auramızı nasıl temizlenir?
  2. Negatif enerji insanı nasıl etkiler?
  3. Esyalarin enerjisi nasil temizlenir?
  4. Tuz sirke su karışımı neye iyi gelir?
  5. Negatif enerjiler nedir?
  6. Eşyaların enerjisi nasıl temizlenir?

Auramızı nasıl temizlenir?

Denize girmek ve güneşlenmek muhteşem aura temizleyicidirler. Bu mümkün değilse Aura temizliğini sirkeli su ile ya da doğal tuz ilave ettiğiniz su ile duş alarak yapabiliriz. Toprağa çıplak ayakla basmakta hepimizin bildiği gibi vücuttaki negatif enerjiyi atar. Adaçayı ile evi tütsülemek de alan temizliği sağlar.

Negatif enerji insanı nasıl etkiler?

Negatif ve artık enerjiler kişiyi olduğundan daha gergin, asabi ve tahammülsüz bir hale sokarlar. Kişilik özellikleri ve yapısına göre asabiyet hiç huyu olmamasına rağmen, çevresel faktörler ve bulunduğu ortamdaki negatif enerjiler kişiyi gergin bir yay kıvamına sokabilir.

Esyalarin enerjisi nasil temizlenir?

Odanın ortasına koyduğunuz kayatuzu ortamdaki negatif enerjiyi üzerine çeker. Kıyafetleri ve objeleri elma sirkeli suyla yıkamak veya silmekte enerjiyi temizler. Ve hatta elma sirkeli su ile duş almak ta enerji bedeninizi temizler.

Tuz sirke su karışımı neye iyi gelir?

Cam bir bardak içerisine bir tatlı kaşığı tuz koyup yarıya kadar sirke doldurun. Aynı oranda su koyarak üstünü tamamlayın. Bu karışımı evinizde özellikle de görünmeyen bir köşeye koyun. 24 saatten sonra evinizdeki tüm negatif enerji bu suya çekilecek ve evinizin enerjisi temizlenecektir.

Negatif enerjiler nedir?

Negatif enerji, bulunduğu yere huzursuzluk ve şanssızlık getirir. ... Negatif enerji, bulunduğu yere huzursuzluk ve şanssızlık getirir. Halk arasında, tuzun negatif enerjiyi uzaklaştığına inanılır.

Eşyaların enerjisi nasıl temizlenir?

SİRKE,çok güçlü bir kötü enerji kovucu olup evinizi temizlerken temizleme suyunuza sirke damlatmanız ve eşyalarınızı sirkeli su ile temizlemeniz evinizin mekaninizın enerjisini tamamen olumluya cevirecektir. Üzerinizdeki negatif enerjiyi atmak amaciyla ise durulama suyunuza sirke koyarak duş alabilirsiniz.