Kafa derisi neden kokar?

İçindekiler:

  1. Kafa derisi neden kokar?
  2. Saçlar nasıl güzel kokar?
  3. Saçlarım neden güzel kokmuyor?
  4. Parfüm elbiseye mi sıkılır vücuda mı?
  5. Saçın kokmaması için ne yapılır?

Kafa derisi neden kokar?

Kafa derisinin koktuğundan yakınan birçok insan var. Bu konunun oluşmasının belli bir sebebi yoktur. Saç diplerindeki yağ salgılayan bezlerin fazla yağ salgılaması, çıkan yağın havayla temas etmesiyle okside olması bu kokuyu oluşturuyor...

Saçlar nasıl güzel kokar?

Duşun ardından ıslak saçlarınızı taramadan önce Hindistan cevizi yağı, gül yağı ve lavanta yağı gibi güzel kokulu doğal yağlarla saçlarınızı hem nemlendirin hem de mis gibi kokmasını sağlayın. Ayrıca duşun ardından kullanılan durulanmayan saç kremleri de saçlarınızdaki o yeni yıkanmış mis kokuyu muhafaza eder.

Saçlarım neden güzel kokmuyor?

Gün boyu güzel kokulu saçlara sahip olmak her kadının hayali, saçlarınızın güzel kokmadığını düşünüyorsanız bunun sebebi saç derinizin fazla yağlı olması olabilir. Beslenme alışkanlıkları, stres ya da bir takım hormonal değişimler saçların yağlanmasına ve kötü kokulara sebep olan bakterilerin oluşmasına neden olur.

Parfüm elbiseye mi sıkılır vücuda mı?

Yine de istiyorsanız kıyafetlerinize parfüm sıkabilirsiniz, tabii dikkat edin lekelenmesinler ama kıyafetinizle beraber mutlaka bedeninizdeki sıcak bir bölgeye bolca sıkmayı da unutmayın. Böylece hem en sevdiğiniz kokuyu kullanmış olursunuz hem de kim olduğunuza dair dışarı güçlü bir ipucu verirsiniz.

Saçın kokmaması için ne yapılır?

Saçlarınızı Düzenli Olarak Yıkayın Saçlarınızı yıkarken Elidor Şampuanları ve Saç Kremleri gün boyu kalıcı kokularıyla size bu konuda yardımcı olur. Özellikle Elidor Güçlü Saç Uçları Hindistan Cevizi Yağı Şampuan ve Saç Kremi kokusuyla, vazgeçemeyeceğiniz ürünler arasına girecek.