Alkol yasağı saat kaçta bitiyor?

İçindekiler:

  1. Alkol yasağı saat kaçta bitiyor?
  2. Tam kapanma alkol yasağı var mı?
  3. Tam kapanmada içki yasağı var mı?
  4. Cumartesi günleri alkol satışı var mı?
  5. Hafta sonu alkol satışı serbest mi?
  6. Tam kapanma ne zaman başlıyor?
  7. Özel araçla seyahat yasağı var mı?
  8. Tekeller alkol satıyor mu?
  9. Migroslarda alkol satışı var mı?

Alkol yasağı saat kaçta bitiyor?

Sağlık Bakanlığı Salgın Yönetimi ve Çalışma Rehberinde içerisinde bulunduğu iş kolu için belirlenen tüm salgınla mücadele tedbirlerine riayet etmek kaydıyla (Pazar günleri hariç) 07.00 - 21.00 saatleri arasında faaliyet gösterebileceklerdir.

Tam kapanma alkol yasağı var mı?

Tam kapanma kararıyla birlikte alkol satışı da yasaklandı. Yasak hakkında konuşan İçişleri Bakanı Soylu, tekel bayilerinin istisna kapsamında olmadığını belirterek, "İstisnada yer almıyor ve kapalı. Bu açıdan hem bir muafiyet yok hem de soru işareti de söz konusu değil" ifadelerini kullandı.

Tam kapanmada içki yasağı var mı?

İçişleri Bakanlığı'nın söz konusu kararına göre hafta sonu sokağa çıkma yasağı saatleri içinde açık tutulan bakkal, kuru yemişçi ve marketlerde alkol satışı yapılmıyordu. Tam kapanma sürecinde de alkol satışı yasak olacak.

Cumartesi günleri alkol satışı var mı?

HAFTA SONU ALKOL YASAĞI VAR MI? TEKELLER AÇIK MI? (5-6 HAZİRAN 2021) Haziran ayı boyunca hafta içi ve cumartesi kısıtlaması akşam 22.00 ile sabah 05.00 arasında devam edecek. Bu sınırlama hafta sonu ise Cumartesi 22.00'dan itibaren Pazartesi 05.00 arasında, yani pazar gününün tamamını kapsayacak şekilde uygulanacak.

Hafta sonu alkol satışı serbest mi?

Marketlerde (zincir ve süper marketler dahil) zorunlu temel ihtiyaçlar kapsamındaki ürünler dışında elektronik eşya, oyuncak, kırtasiye, giyim ve aksesuar, alkol, ev tekstili, oto aksesuar, bahçe malzemeleri, hırdavat, züccaciye vb. ürünlerin satışına tam gün sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak olan hafta sonlarında ...

Tam kapanma ne zaman başlıyor?

TAM KAPANMA NE KADAR SÜRECEK? Perşembe akşamı saat 19.00'dan başlayan kısıtlama, Pazartesi sabah 05.00'e kadar sürecek.

Özel araçla seyahat yasağı var mı?

Sokağa çıkma kısıtlaması uygulanan süre ve günlerde vatandaşların özel araçlarıyla şehirlerarası seyahate çıkmalarına müsade edilmeyecek. ... Sokağa çıkma yasağının uygulanmadığı süre içerisinde şehirler arası seyahate ilişkin herhangi bir yasak bulunmuyor.

Tekeller alkol satıyor mu?

Tekel Bayileri Platformu Başkanı Aybaş “Şu an için yasak yok” diyerek içki satışını duyurdu, ancak daha sonra tekellere engelleme yapıldığını açıkladı. ... Bugün itibariyle zincir marketler alkol satışı yapmaya devam etti. Şu an alkol satabilen esnaf da satış yapmaya devam ediyor.

Migroslarda alkol satışı var mı?

melis alphan ♀ on Twitter: "Migros'ta alkol satışı var.