Aydın Doğan Vakfı ne kadar burs veriyor?

İçindekiler:

  1. Aydın Doğan Vakfı ne kadar burs veriyor?
  2. Aydın Doğan Vakfı ne zaman kuruldu?
  3. Kadem burs ne zaman yatacak?
  4. Hasan Faydasıçok eğitim Vakfı Nedir?

Aydın Doğan Vakfı ne kadar burs veriyor?

Aydın Doğan Vakfı Bursu Başvurusu Başladı 2021-2022. Aydın Doğan Vakfı Maddi Desteğe İhtiyacı Olan, Başarılı Üniversite Öğrencilerine 2015 Yılından Beri Burs Vermektedir. Vakıf BBOG (Aylık 550 TL) Ve Üstün Başarı Bursu (Aylık 1.525 TL) Vermektedir.

Aydın Doğan Vakfı ne zaman kuruldu?

Aydın Doğan Vakfı'nın kurulduğu 1996 yılından bugüne kadar misyon edindiği, öncelikli destek alanlarından biri “eğitim” olmuştur. Eğitime yapılan destek ve teşvikler ile ekonomiye ve nitelikli işgücü gelişimine yapılan katkı bu misyonun en önemli göstergesi olmuştur.

Kadem burs ne zaman yatacak?

Burs kazananlara Ekim ayı itibariyle geçerli olacak şekilde en geç Kasım ayında ilk ödeme yapılır, sonraki aylarda ise aylık olarak ödenmeye devam edilir. Burslar, Ekim-Haziran arası (9 ay) ödenmektedir. Diğer aylarda ödeme yapılmamaktadır. Burs Başvurusu İle Tarihlerinde Alınacak.

Hasan Faydasıçok eğitim Vakfı Nedir?

Hasçelik şirketinin kurucusu Onursal Başkanımız Sayın Hasan Faydasıçok'un hayatı boyunca benimsediği ve uyguladığı hayırsever olmak ilkesinden yola çıkarak, eğitim alanında yaptığımız çalışmalara kurumsal bir kimlik kazandırmak ve kurucumuzun adını yaşatmak için 2016 yılında Hasan Faydasıçok Eğitim Vakfı kurulmuştur.