Ray Ban güneş gözlükleri orjinal olduğu nasıl anlaşılır?

İçindekiler:

  1. Ray Ban güneş gözlükleri orjinal olduğu nasıl anlaşılır?
  2. Güneş gözlüğünün polarize olduğunu nasıl anlarız?
  3. En kaliteli güneş gözlüğü hangi marka?
  4. Polarize gözlük mü normal gözlük mü?
  5. Atasun gözlük orjinal mi?

Ray Ban güneş gözlükleri orjinal olduğu nasıl anlaşılır?

Güneş gözlüğünü elinize alın ve buruna yerleştirilen aparatların altına bakın. Ray-Ban güneş gözlüklerinde gözlüğün bu bölgesinde RB şeklinde oyulmuş bir Ray-Ban logosu vardır. Bu logo baktığınız gözlükte yoksa o gözlük sahtedir. Ray-Ban gözlük camının üst tarafında da lazerle işlenmiş “Ray Ban” yazısı bulunur.

Güneş gözlüğünün polarize olduğunu nasıl anlarız?

Polarize cam nasıl anlaşılır? Polarize camı anlamanın en kolay yolu, cep telefonunuzun ekranı açıkken güneş gözlüğünüzü yatay konumdan dikey konuma getirin, ekranı kararıyor ya da renk değiştiriyorsa camlarında polarize filtre var demektir. Bu işlemi yansıması olan bir yüzeyde de yapabilirsiniz.

En kaliteli güneş gözlüğü hangi marka?

En İyi Güneş Gözlüğü Markası Hangisi?
Sıra NOMarkaÜlke
1RAY-BANABD
2AMERICAN OPTICALABD
3OAKLEY, INC.ABD
4MAUI JIMABD
6 satır daha

Polarize gözlük mü normal gözlük mü?

Polarize olanla normal cam arasında büyük bir fark vardır. Göz sağlığınızın olumsuz yönde etkilenmemesi için polarize gözlük kullanımına önem vermeniz gerekmektedir. Işık yansımalarını büyük ölçüde engelleyen bu camlar, güneşten gelen ışık miktarını azaltarak net bir görüş yaratmaktadır.

Atasun gözlük orjinal mi?

Atasun Optik'ten satın aldığınız tüm güneş gözlükleri orijinal olup 2 yıl ürün garantisi ve orijinal kutu ve aksesuarları ile tarafınıza gönderilmektedir.