Papatya çayı cildi güzelleştirir mi?

İçindekiler:

  1. Papatya çayı cildi güzelleştirir mi?
  2. Papatya suyu toniği nasıl yapılır?
  3. Papatya suyu cildi açar mı?
  4. Papatya suyu lekelere iyi gelir mi?
  5. Papatya suyu zayıflatır mı?
  6. Cilt Bakım Toniği Nasıl Yapılır?

Papatya çayı cildi güzelleştirir mi?

Papatya Çayının Cilde Faydaları - Cilt yüzeyine sürüldüğünde doğal tonik etkisiyle yüzeyi temizler, - Cilde parlaklık ve canlılık verir, - Cildi nemlendirerek kurumasını önler, - Cildi pürüzsüzleştirerek daha fresh bir görüntü sağlar.

Papatya suyu toniği nasıl yapılır?

Papatya, doğal bir bakteri öldürücüdür. Kaynamış suda demlenip soğutulmuş papatya çayını içebileceğiniz gibi, vücudunuzun temizlemek istediğiniz herhangi bir bölgesine de sürebilirsiniz. Soğumasını bekledikten sonra içine yağları damlatın, toniğiniz tamamdır.

Papatya suyu cildi açar mı?

Antiseptik özelliği sayesinde sivilce, yara ve morlukların hızlıca iyileşmesini sağlıyor. Cildi ölü hücrelerden temizleyen papatya, cilt renginin açılmasını sağlıyor.

Papatya suyu lekelere iyi gelir mi?

Ciltteki tüm lekeler ve güneş yanıkları için oldukça etkili bir tedavi sunuyor. Antiseptik özelliği sayesinde sivilce, yara ve morlukların hızlıca iyileşmesini sağlıyor. Cildi ölü hücrelerden temizleyen papatya, cilt renginin açılmasını sağlıyor. Bu nedenle cilt beyazlatma yöntemleri arasında sıklıkla kullanılabiliyor.

Papatya suyu zayıflatır mı?

Papatya çayının zayıflama üzerinde doğrudan bir etkisi bulunduğuna dair pek bilimsel kanıt olmasa da, kan şekerini kontrol altında tutma etkisi, kilo kontrolü açısından oldukça önemlidir. Kan şekerinizin normal değerlerde olması fazla kilo almanızı önler, zayıflamanıza yardımcı olur.

Cilt Bakım Toniği Nasıl Yapılır?

Dış etkenlere karşı savaşan cildinizi onarır ve cilt kusurlarını ortadan kaldırmaya yardımcı olur. Özellikle kuru cilt tipleri için uygun bir toniktir. Yapılışı; Yarım su bardağı saf gül suyu, yarım su bardağı su, 7-8 damla gül yağını karıştırıp cildinize düzenli olarak uygulayabilirsiniz.