32 haftalık bebek anne karnında nasıl hareket eder?

İçindekiler:

  1. 32 haftalık bebek anne karnında nasıl hareket eder?
  2. 32 gebelik haftası kaç aylık?
  3. 32 haftalik bebek nasil olur?
  4. 32 haftalık bebek neden az hareket eder?

32 haftalık bebek anne karnında nasıl hareket eder?

32 Haftalık Bebek Hareketleri Bebeğinizin yeri daralsa da hala hareketlidir. Kasları artık çok güçlendiği için 32 hafta gebelik bebek hareketlerini güçlü darbeler şeklinde hissedebilirsiniz. Minik darbeleri veya vücudunu esnetmesi bazen canınızı acıtabilir.

32 gebelik haftası kaç aylık?

Hamilelikte 32. hafta, gebelik serüveninin son iki ayına girilmiş olduğunu gösterir. Bazı anne adayları bu hafta içerisinde "32 haftalık gebelik kaç aylıktır?" sorusuna yanıt arar. Bu hafta başında 7 ay 14 günlük hamile olunurken; hafta bitiminde, yani 32 hafta 6 günlük iken ise 7 ay 20 günlük gebe sayılırsınız.

32 haftalik bebek nasil olur?

32 haftalık bebek akciğerleri hariç bütün organları gelişimini tamamlamış, duyuları gelişmiş, görüntüsü küçük bir bebek formuna ulaşmış bir bebektir. Anne karnında geçirdiği sürenin çoğunda uyuyan bebeğin doğuma oldukça kısa bir zamanı kalmıştır.

32 haftalık bebek neden az hareket eder?

Buna uzanıp ayak parmaklarına dokunmak, parmaklarını emmek ve bebek refleksleri de dâhil. Ayrıca, 32 haftalık bebeğinizin, anne karnındaki yerinin daralmasıyla da paralel olarak, hareketlerinde azalma olması ise gayet doğaldır.