2021-2022 kombine satışları ne zaman başlıyor?

İçindekiler:

  1. 2021-2022 kombine satışları ne zaman başlıyor?
  2. Galatasaray kombine bileti ne kadar?
  3. Beşiktaş kombine satışları ne zaman başlıyor?
  4. Beşiktaş kombine fiyatları ne kadar?
  5. Galatasaray kombine ne olacak?
  6. Beşiktaş kombine nasıl alınır?
  7. BJK kombine satışları ne zaman?
  8. Sivasspor kombine nasıl alınır?
  9. Kombine ücretleri iade edilecek mi?

2021-2022 kombine satışları ne zaman başlıyor?

İttifak Holding Konyaspor'un 20212022 Süper Lig Futbol Sezonunda Medaş Konya Büyükşehir Stadyumu' nda oynayacağı tüm resmi iç saha karşılaşmalarını kapsayan Kombine genel satış dönemi 06 Ağustos 2021 Cuma günü saat 14:00'te başlıyor.

Galatasaray kombine bileti ne kadar?

GALATASARAY KOMBİNE FİYATLARI NE KADAR? Galatasaray, 2020-2021 futbol sezonu avantajlı kombine fiyatlarını 13 TL, 23 TL, 36 TL, 54 TL ve 6750 TL olarak belirledi.

Beşiktaş kombine satışları ne zaman başlıyor?

Vodafone Park'da kombinesi olup yenilemek isteyen taraftarlar, avantajlı fiyatlarla yenileme işlemlerini www.passo.com.tr ve Vodafone Park'da bulunan Kombine Satış Ofisi'nden yapabileceklerdir. Kombine yenilemesi ne zaman başlıyor? Kombinelerin öncelikli satış tarihi 4 Mayıs Cumartesi günü olarak belirlenmiştir.

Beşiktaş kombine fiyatları ne kadar?

2019-20 sezonu kombine fiyatları 1.Kategori: lira. 2.Kategori: lira. 3.Kategori: lira. 4.Kategori: lira.

Galatasaray kombine ne olacak?

Galatasaray resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Süper Lig 20 sezonu için VIP koltuk veya kombine satın alan taraftarlarımız, Süper Lig'in 2021-2022 sezonunun ilk yarısının sonuna dek maçları seyretme hakkına sahip olacaktır." ifadeleri kullanıldı.

Beşiktaş kombine nasıl alınır?

passo.com.tr'den banka kartı, ön ödemeli kart ve kredi kartınla kombineni satın alabilirsin. Ayrıca kombine satış ofisinden de banka kartı, ön ödemeli kart ve kredi kartının yanı sıra nakit olarak kombinene sahip olabilirsin.

BJK kombine satışları ne zaman?

Kombinelerin öncelikli satış tarihi 4 Mayıs Cumartesi günü olarak belirlenmiştir. Kombinemi nereden yenileyebilirim? Mevcut kombinesini 2019-2020 sezonu için yenilemek isteyen taraftarlar, işlemlerini www.passo.com.tr yada Vodafone Park'da bulunan kombine satış ofisinden yapabilirler.

Sivasspor kombine nasıl alınır?

* Kombine satışı www.passo.com.tr adresinden, Yeni 4 Eylül Stadyumu Güney Kale Arkası Tribünü (8 Nolu Giriş) ve Buruciye Medresesi bahçesinde bulunan Passolig gişelerinde yapılacak. Gişelerin çalışma saatleri 10.00 – 18.00 saatleri arası olup gişeler pazar günleri kapalı olacaktır.

Kombine ücretleri iade edilecek mi?

Seyirciler her ne kadar almış olduğu kombine biletleri sezonun kalan kısmında kullanamayacak olsalar da, kalan maçlar için ödedikleri kısmın iadesini talep edebileceklerdir.