Voyage Sorgun sahibi kim?

İçindekiler:

  1. Voyage Sorgun sahibi kim?
  2. Voyage Sorgun kaç yıldızlı?
  3. Sorgun un denizi nasıl?
  4. Ali Can Aksu Kimdir?
  5. Voyage Bodrum kaç odalı?
  6. Voyage reklamındaki kadın kim?
  7. Aşık Ali Can nereli?
  8. Çolaklının denizi nasıl?
  9. Manavgat denizi güzel mi?
  10. Bodrum Voyage kimin?

Voyage Sorgun sahibi kim?

ETS Group, sahibi olduğu Voyage oteller zincirinde +16 konsepti ile yeni bir uygulamaya başladı. Buna göre Voyage Bodrum'a 16 yaşından küçükler alınmazken, Voyage Belek ve Voyage Sorgun'da da yetişkinler için ayrı restaurantlar, plajlar ve havuzlar oluşturuldu.

Voyage Sorgun kaç yıldızlı?

Club Voyage Sorgun Otel misafirlerine 5 yıldızlı konfor sunan bir sahil otelidir.

Sorgun un denizi nasıl?

Sorgun Plajı Berrak denilebilecek kadar temiz bir suya sahiptir. ... Diğer plajların aksine Sorgun Plajı'nın kumsalı kum ve çakıl ile kaplıdır. Temiz olarak değerlendirilse de gelen kişilerce yalın ayak gezilmemesi gerekmektedir. Plajda standart olarak kişisel ihtiyaçların karşılandığı küçük bir alan da hizmet vermektedir.

Ali Can Aksu Kimdir?

Genç yenetek Aksu, 31 Ağustos 1993 tarihinde İstanbul, Bakırköy'de dünyaya geldi. Aslen Bulgar göçmeni olan Ali Can, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi Moda Tasarım bölümünden mezun oldu. İki farklı dil bilen Ali Can Aksu, yaklaşık 10 yıldır moda fotoğrafları çekiyor.

Voyage Bodrum kaç odalı?

Bu otel 150 odalıdır.

Voyage reklamındaki kadın kim?

Voyage otellerinin yeni reklam yüzü: Shanina Shaik!

Aşık Ali Can nereli?

Ali Can tarihinde Nevşehir'e bağlı Ürgüp ilçesinin İbrahim Paşa köyünde doğmuştur.

Çolaklının denizi nasıl?

Çolaklı Plajı Yaklaşık olarak 30 metreye kadar derinliği 1.80 metreyi geçmez. Yüzme için daha çok tercih edilen plaj, yaz aylarında biraz daha dalgalı denizde yüzmek isteyenler tarafından akına uğrar. Diğer aylarda ise biraz daha sakin olduğu için sessiz ortamı sevenler tarafından tercih edilebilir.

Manavgat denizi güzel mi?

Manavgat'ın iyi korunan halk plajlarından birisidir. İnce kumlu plajı ve sığ denizi çocuklu ailelerin sıklıkla tercih etmesine olanak sağlamıştır. ... Nadiren dalgalı denize sahiptir. Plaj çevresine soyunma kabini, WC ve duş olanakları vardır.

Bodrum Voyage kimin?

Etstur patronu Mehmet Ersoy'un sahibi olduğu Voyage, Bodrum Adalıyalı'da Kissebükü Koyu'nda yapacağı 5 yıldızlı otel projesi için bakanlıktan onayı 3 günde aldı.