Dalan sabun kim üretiyor?

İçindekiler:

  1. Dalan sabun kim üretiyor?
  2. Dalan markası helal mi?
  3. Dalan sabun vegan mı?
  4. Diş macunu vegan mı?
  5. Dalan sabun ne ise yarar?

Dalan sabun kim üretiyor?

Dalan, bugün Yönetim Kurulu Başkanı Akın Dalan önderliğinde İzmir Pınarbaşı'ndaki 70.000 m2'lik tesiste, en son teknoloji ile sabun, kozmetik ve gliserin üretimi yapan ve beş kıtada 100'ün üzerinde ülkeye ihracat gerçekleştiren Türkiye'nin önde gelen kurumlarından biri haline gelmiştir.

Dalan markası helal mi?

DALAN Kimya Endüstri A.Ş. Bu sertifika ile yukarıda adı ve adresi belirtilen kuruluş DHB-TS OIC/SMIIC I standartları Dünya Helal Birliği Helal Kimyasal Ürünler Ve Kozmetik kapsamında uygunluk kriterleri denetimi yapılarak bu belgeyi almaya hak kazanmışlardır.

Dalan sabun vegan mı?

Defne yağı ve zeytinyağından yapılmış 0 bitkisel banyo sabunu'dur. Saçınız ve tüm vücudunuz için güvenle kullanabilirsiniz. Renk ve koku tamamen doğaldır,hiçbir katkı maddesi içermez.

Diş macunu vegan mı?

Diş Macunları Vegan mı, değil mi? Evet, ne yazık ki, hemen hemen her sektörün ürünlerinde olduğu gibi kişisel bakım, hijyen ürünlerinden biri olan diş macunlarının da içeriğinde hayvansal kaynaklı nesneler bulunabiliyor.

Dalan sabun ne ise yarar?

Dalan Antik Zeytinyağlı Defne Sabun Defne Yağı ve Zeytinyağından yapılmış Bitkisel Banyo Sabunudur. Cildi nemlendirmeye, canlandırmaya ve yumuşatmaya yardımcı olur. Saçınız ve tüm vücudunuz için güvenle kullanabilirsiniz. Saçı beslemeye,yumuşaklık ve parlaklık vermeye yardımcı olur.