Karbonat peelingi ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Karbonat peelingi ne işe yarar?
  2. Karbonat ciltte ne işe yarar?
  3. Evde peelingi nasıl yapılır?
  4. Karbonat yoğurt maskesi haftada kaç kez yapılır?

Karbonat peelingi ne işe yarar?

Antiseptik içeriğe sahip olan karbonat ciltte biriken fazla yağ sorununu ortadan kaldırır. Antibakteriyel ve anti-inflamatuar özellikleri ile siyah noktaları yok eder. Karbonat peelingi cildinizin aydınlanmasına yardımcı olur ve renk tonunu eşitler, gözeneklerin derinlemesine temizliğini ve sıkılaşmasını sağlar.

Karbonat ciltte ne işe yarar?

Karbonatın en önemli faydaların birisi olarak cilt gözeneklerini temizlemesi görülür. Cilt gözeneklerini temizler ve cilt için gerekli nemlendirmeyi yapar. Ayrıca ciltteki lekelenmeleri de yine karbonat ile geçirebilirsiniz. Ciltte sadece lekelenme değil ayrıca yara izlerini de karbonat geçirmektedir.

Evde peelingi nasıl yapılır?

Zeytinyağı, süt, limon suyu ve toz şekeri bir kase içerisinde karıştırın. Macun kıvamındaki karışımı nazikçe yüzünüze ve boyun bölgenize uygulayın. Ilık su ile durulayın.

Karbonat yoğurt maskesi haftada kaç kez yapılır?

Kahverengi Lekelere Karşı Yoğurt Karbonat Maskesi Hazırlanan bu yoğurt karbonat maskesi yüze iyice uygulanır. Bu maske yüzde yaklaşık 5 dakika bekletilir. Yüzde kuruyan bu maske soğuk su ile iyice ovalayarak çıkarılır. Yoğurt karbonat maskesi lekelerin yoğunluğuna göre haftada 2 kere uygulanabilir.