Izmir Fuar nereye taşındı?

İçindekiler:

  1. Izmir Fuar nereye taşındı?
  2. Izmir fuarına hangi otobüsler gider?
  3. Izmir fuar Ne Zaman Açılıyor 2021?
  4. Izmir fuar da neler var?
  5. Izmir deri fuarı ne zaman?
  6. Enternasyonal Fuarı izmir nasıl gidilir?
  7. 912 Eshot nereden kalkıyor?
  8. Kültürpark da neler var?

Izmir Fuar nereye taşındı?

İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF), Kültürpark'taki Atatürk Açıkhava Tiyatrosunda düzenlenen törenle 90'ıncı kez kapılarını açtı. İlk günden büyük ilgi gören fuar, 10 gün boyunca ticaret ve eğlencenin adresi olacak.

Izmir fuarına hangi otobüsler gider?

İzmir Enternasyonal Fuarı'na gidecek vatandaşlar, önünde “Fuar levhası” yer alan otobüslerle taşınacak. 8, 26, 63, 70, 79, 86, 90, 121, 168, 2 nolu otobüs hatları 02.00, diğer hatlar 01.00'a kadar servis yapacak.

Izmir fuar Ne Zaman Açılıyor 2021?

3-12 Eylül tarihlerinde yapılacak İzmir Enternasyonal Fuarı ve 9-11 Eylül tarihleri arasındaki Dünya Belediyeler Birliği UCLG) Kültür Zirvesi kapsamında etkinlikler gerçekleşecek.

Izmir fuar da neler var?

İzmir Fuarda Neler Var, Görülecek Yerler, Yapılacak Şeyler hepsi bu yazıda....Bunlardan bazıları:
  • Nejat Uygur Büstü
  • Halikarnas Balıkçısı Büstü
  • Behçet Uz Heykeli.
  • Mogambo.
  • Atlar Anıtı
  • Gençlik Tiyatrosu.

Izmir deri fuarı ne zaman?

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından 3'üncü kez organize edilecek olan Leather & More “Deri ve Deri Konfeksiyon” Fuarı; deri ve deri giyim markalarının, perakendecilerinin, toptancılarının ve tasarım firmalarının en iyi yerli ve yabancı deri ve deri giyim üreticileri ile buluşabilmeleri amacıyla ...

Enternasyonal Fuarı izmir nasıl gidilir?

Konak konumundaki en çok ziyaret edilen yerlerden İzmir Enternasyonal Fuarı konumuna toplu taşıma ile nasıl gidilir burada bulabilirsiniz.
  1. Otobüs: 253, 466, 691, 912.
  2. Tren: ALIAĞA - CUMAOVASI, TEPEKÖY - MENEMEN.
  3. Metro: İZMIR METROSU.
  4. Hafif Raylı: KONAK TRAMVAYI.

912 Eshot nereden kalkıyor?

912 otobüs hattının ilk durağı Egekent Aktarma Merkezi olup son durağı Alsancak Gar durağıdır. 912 (Alsancak Gar), her gün çalışıyor.

Kültürpark da neler var?

393 bin metrekarelik alana kurulu parkın içinde sandalla gezilebilen göl çevresinde çay bahçeleri, lokantalar, barlar ve dinlenme alanları bulunur. Arkeoloji Müzesi, Belediye Konservatuarı, Açık Hava Tiyatrosu, Nikah Salonu ve Lunapark Kültürpark'ın içinde yer alan yapılardır.