Bulut hizmeti nedir Türk Telekom?

İçindekiler:

  1. Bulut hizmeti nedir Türk Telekom?
  2. Türk Telekom Bulut Sso hatası nedir?
  3. Yedek Rehber Servisi nedir?
  4. Türk Telekom Sanal Santral nedir?
  5. Dijital depo ucreti nedir?
  6. Sanal Santral hizmeti nedir?
  7. Türk Telekom Santral ne iş yapar?
  8. Bulut yedekleme ne ise yarar?
  9. Bulut yedekleme nasıl kapatılır?
  10. Dijital depo ucretli mi?
  11. Turk Telekom Dijital depo ücretli mi?

Bulut hizmeti nedir Türk Telekom?

Türk Telekom Bulut depolama hizmeti ile, rehberinizi, fotoğraf ve videolarınızı bulutta saklayarak, dosyalarınızı silinmeye karşı güvence altına alabilirsiniz. Ayrıca diğer cihazlarınızdan dosyalarınıza kolayca ulaşarak, cihazlar arası aktarım yapabilirsiniz.

Türk Telekom Bulut Sso hatası nedir?

Türk Telekom Bulut'ta karşılaşılan SSO servis hatası taşıma işleminin gerçekleştirmediğini gösterir. Cihazınızın numara taşıma işlemi esnasında internete bağlı olması gereklidir. Cihazınızın internet bağlantısını kullanarak Türk Telekom rehber yedekleme işlemini tekrarlayın.

Yedek Rehber Servisi nedir?

Türk Telekom Bulut Servisi ile Rehber Yedekleme Rehberinizdeki numaraların yanı sıra fotoğraflarınızı ve videolarınızı da yedekleyebilmenize olanak tanıyan Türk Telekom Bulut Servisi; herhangi bir silinme riskine karşı rehberinizi koruma altına alabilmenize yardımcı oluyor.

Türk Telekom Sanal Santral nedir?

TT Sanal Santral, ilk yatırım, kuruluş, işletim, bakım gibi belirsiz maliyet kalemlerini dert etmeden aylık planlı ve uygun ödeme seçenekleri ile kurumunuzu en ileri teknolojiye sahip IP PBX ve katma değerli IP telefon altyapısına kavuşturmanızı sağlayan anahtar teslim kuruluş, işletim ve iletişimin Türk Telekom ...

Dijital depo ucreti nedir?

Dijital Depo 1 TB'ın ücreti tüm vergiler dahil( %18 KDV) aylık 19,99 TL'dir. Bireysel ve kurumsal tüm operatör müşterileri, Dijital Depo 2 GB'ı hiç ücret ödemeden kullanabilir.

Sanal Santral hizmeti nedir?

Sanal Santral (Sanal Santral), bulut tabanlı internet üzerinden hizmet veren, şirketinizde telefon santrali bulundurmanıza gerek kalmaksızın, internetin olduğu her yerden tüm santral özelliklerini kullanabileceğiniz, internet tabanlı yeni nesil telefon santralidir.

Türk Telekom Santral ne iş yapar?

TT Sanal Santral, ilk yatırım, kuruluş, işletim, bakım gibi belirsiz maliyet kalemlerini dert etmeden aylık planlı ve uygun ödeme seçenekleri ile kurumunuzu en ileri teknolojiye sahip IP PBX ve katma değerli IP telefon altyapısına kavuşturmanızı sağlayan anahtar teslim kuruluş, işletim ve iletişimin Türk Telekom ...

Bulut yedekleme ne ise yarar?

Dosya bazlı yedekleme (file backup) özelliği ile, kurum operasyonlarında kullandığınız Cloud Sunucular, desktop/laptop bilgisayarlar, mobil cihazlar (akıllı telefon, android vs.) gibi bulut ortamında bulunan verilerinizin tümü yedeklenir ve gerektiğinde eksiksiz olarak geri yüklenir (restore).

Bulut yedekleme nasıl kapatılır?

Bulut yedekleme verilerini silme: Ayarlar > Huawei Kimliği ile giriş yapın > Bulut > Depolama alanı yönetimi > Bulut yedekleme bölümüne gidin, cihazınızı seçin ve Yedeği sil düğmesine dokunun. Cihazınızın tüm Bulut yedekleme verileri silinecektir.

Dijital depo ucretli mi?

Dijital Depo 50 GB'ın ücreti tüm vergiler dahil(%18 KDV) aylık 4,99 TL'dir. ... Dijital Depo 1 TB'ın ücreti tüm vergiler dahil( %18 KDV) aylık 19,99 TL'dir.

Turk Telekom Dijital depo ücretli mi?

Operatör bağımsız bir bulut depolama uygulaması olan Dijital Depo ile kullanıcılar; çektikleri fotoğrafları, videoları, müzikleri ve dosyaları güvenle saklayacak. ... App Store ve Google Play Store'dan yüklenebilen uygulama ile Türk Telekom, 2 GB bulut depolama alanını ücretsiz olarak sunuyor.