Onur Tuna hangi ünlünün akrabası?

İçindekiler:

  1. Onur Tuna hangi ünlünün akrabası?
  2. Neslihan atagül'ün abisi kimdir?
  3. Onur Tuna göçmen mi?
  4. Sanatçı Onur Tuna Kimdir?
  5. Onur Tuna ne mezunu?
  6. Neslihan Atagül nereli kimdir?
  7. Neslihan Atagül babasi kimdir?

Onur Tuna hangi ünlünün akrabası?

Neslihan Atagül'ün abisini görenler çok şaşırdı. Birbirlerine olan benzerlikleri ile dikkat çeken abi - kardeşi görenler, "Neslihan'ın erkek versiyonu" şeklinde yorumlarda bulundu. Oyuncu Onur Tuna ise Neslihan Atagül'ün manevi abisidir.

Neslihan atagül'ün abisi kimdir?

İlkay Atagül Neslihan Atagül/Erkek kardeşleri

Onur Tuna göçmen mi?

İstanbul'a geldiğinde ise Ayla Algan ile Craft Tiyatro gibi özel tiyatrolarda eğitime devam etti. Filinta ve Bi Küçük Eylül Meselesi adlı yapımlarla adını duyuran Tuna'nın ailesi anne tarafından aslen Selanik göçmeni, baba tarafından ise Çanakkaleli olup babasıyla abisi matematik öğretmenidir.

Sanatçı Onur Tuna Kimdir?

Onur Tuna 2 Temmuz 1985 tarihinde Çanakkale'de dünyaya gelmiştir. Aslen Çanakkale'lidir. Ege Üniversitesi Devlet Türk Musikisi Konservatuvarı Ses Eğitimi Bölümü'nden mezun olmuştur. Ortaokul yıllarında lisanslı olarak voleybol ve basketbol oynamıştır.

Onur Tuna ne mezunu?

Onur Tuna 2 Temmuz 1985 tarihinde Çanakkale'de dünyaya gelmiştir. Aslen Çanakkale'lidir. Ege Üniversitesi Devlet Türk Musikisi Konservatuvarı Ses Eğitimi Bölümü'nden mezun olmuştur.

Neslihan Atagül nereli kimdir?

Neslihan Atagül Doğulu (d. Neslihan Atagül, 20 Ağustos 1992, İstanbul), Türk oyuncu. Annesi Beyaz Rus, babası Çerkes kökenlidir.2005 yılında Erberk Ajansa kayıt yaptırdıktan 2 ay sonra bir reklam filminde oynamıştır.

Neslihan Atagül babasi kimdir?

Yaşar Şener Atagül Neslihan Atagül/Babalar