Molped nereye ait?

İçindekiler:

  1. Molped nereye ait?
  2. Hayat Holding sahibi nereli?
  3. Molfix bebek bezi kime ait?
  4. Molped Türkiye'nin mi?
  5. Evony hangi firmanın?
  6. A101 de Molped var mı?
  7. Molped kimin markası?
  8. Evony kimin markası?
  9. Evony yerli mi?
  10. Evony maske sahibi kimdir?

Molped nereye ait?

1999 yılında pazara giren Molped, Hayat Kimya firmasının markasıdır. Molped, regl döneminde güvenle kullanabileceğiniz Ultra ve Kalın hijyenik pedler ve kişisel bakım kullanım amacına uygun Günlük Ped ürünleri ile kadın tüketiciler ile buluşmaktadır.

Hayat Holding sahibi nereli?

M. AVNİ KİĞILI 1974 İstanbul doğumlu olan M. Avni Kiğılı, Kiğılı ailesinin 3. nesil üyesidir. İş hayatının ilk 3 yılında Hayat Kimya bünyesinde farklı görev ve sorumlulukları yerine getiren Kiğılı, 1997 yılında kişisel bakım yatırımının sorumluluğunu aldı.

Molfix bebek bezi kime ait?

5 kıtada 100'den fazla ülkede, ürünlerini tüketicilerle buluşturan Hayat Kimya, kağıt, hijyen ve ev bakım kategorilerinde 14 markasıyla global bir şirkettir. Dünyanın ilk ve tek devlet destekli marka teşviki Turquality kapsamında Bingo ve Molfix markaları yer almaktadır.

Molped Türkiye'nin mi?

Dünya devlerini geçti, Türkiye'nin süper markası oldu. Türkiye'nin yüzde 100 yerli sermayeli en büyük üreticilerinden biri olan Hayat Kimya'nın hijyenik ped sektöründe 13 yıl önce Dünya devlerine karşı çıkardığı Molped, hızlı büyümesini marka başarısı ile de taçlandırdı.

Evony hangi firmanın?

Hayat Kimya, Evony ve Goodcare markalarıyla cerrahi maske üretimine giriyor.

A101 de Molped var mı?

Molped Pure&Soft Hijyenik Ped Ultra 38/28'li - A101.

Molped kimin markası?

Molped, 1999 yılında ilk kez üretilen kişisel bakım kullanım amacına uygun günlük ped ürünleri üreten Hayat Kimya firmasının markasıdır. 1937 yılında tamamı yerli sermaye ile kurulan Hayat Kimya A.Ş.'nin sahibi Kiğılı Ailesi'dir.

Evony kimin markası?

Hayat Kimya, Evony ve Goodcare markalarıyla cerrahi maske üretimine giriyor.

Evony yerli mi?

Evony, 1987 yılında kurulan Hayat Kimya A.Ş. tarafından üretilen yetişkin bezi ve maske markasıdır. Hayat Kimya A.Ş. 1937 yılında tamamı yerli sermaye ile kurulmuştur.

Evony maske sahibi kimdir?

Hayat Kimya, Evony ve Goodcare markalarıyla cerrahi maske üretimine giriyor.