Türk Telekom servis ücreti ne kadar?

İçindekiler:

  1. Türk Telekom servis ücreti ne kadar?
  2. Müşteri hizmetleri numarası kaç Türk Telekom?
  3. Türk Telekom 9222 Servisi nedir?
  4. 9222 nasıl iptal edilir?
  5. 9222 mesaj ücreti ne kadar?

Türk Telekom servis ücreti ne kadar?

Randevuda belirtilen adres bulunulmadığında ya da hizmeti almaktan vazgeçtiğiniz durumlarda da, Elitt (Evde İnternet) Hizmet Servis Ücreti (50 TL) faturanıza yansıtılacaktır.

Müşteri hizmetleri numarası kaç Türk Telekom?

4 numaralı Kurumsal Müşteri Hizmetleri'nden (KMH) Türk Telekom ile ilgili her konuda bilgi alabilir, bazı hizmetlerimiz için ön başvuruda bulunabilirsiniz.

Türk Telekom 9222 Servisi nedir?

"(Politika servisine hoş geldiniz. Gündemdeki siyasi gelişmelerin tamamı 10 gün boyunca ücretsiz cebine gelecek. Abonelik tüm vergiler dahil aylık 21 TL'ye devam eder ve iptal etmedikçe aylık otomatik olarak yenilenir. İptal etmek için iptal politika yazıp 9222'ye gönderebilirsiniz.

9222 nasıl iptal edilir?

İptal etmek istediğiniz servise ait iptal keywordunu 9222'ye göndererek servis aboneliğinizi iptal edilebilirsiniz. Aboneliğin iptal edilmesi durumunda, ilgili dönem için ücret iadesi yapılmaz.

9222 mesaj ücreti ne kadar?

"(Politika servisine hoş geldiniz. Gündemdeki siyasi gelişmelerin tamamı 10 gün boyunca ücretsiz cebine gelecek. Abonelik tüm vergiler dahil aylık 21 TL'ye devam eder ve iptal etmedikçe aylık otomatik olarak yenilenir.