Nesine 1 5 üst ne demek?

İçindekiler:

  1. Nesine 1 5 üst ne demek?
  2. Canlı iddaa'da alt üst ne demek?
  3. Yeni iddaa'da alt üst nasıl oynanır?
  4. MS 1 iddaa ne demek?
  5. 3 buçuk alt ne demek?
  6. Iddiada 3 5 üst ne demek?

Nesine 1 5 üst ne demek?

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında bir futbol maçı oynanacağını düşünün. Bu karşılaşmada eğer 1,5 alt bahsi oynarsanız bu maçta en fazla toplam 1 gol olur demektir. Eğer maçta 1 gol olur ve bu şekilde maç biterse tahmininiz doğru olur, bunun neticesinde de para kazanırsınız. 1,5 üst ise bunun tam tersidir diyebiliriz.

Canlı iddaa'da alt üst ne demek?

Bahislerinizi Üst Oynayın Oynayacağınız maçı seçtikten sonra bu iki metottan birini seçmeniz ilk yarı 1 veya 2 gol olacak anlamına gelir. Genelde kazandıran bu yöntem ile birçok kişi kuponlarının kazanmasını sağlar. İkinci olarak 2,5 üst seçeneğidir. 2,5 üst demek maçta en az 3 gol olacak demektir.

Yeni iddaa'da alt üst nasıl oynanır?

Aynı şekilde üst seçenekleri için de farklı bir kodumuz var. Eğer bu maça alt oynamak istiyorsak önce alt/üst kodunu yani örneğimiz için 35432'yi kodlamamız gerekiyor. İkinci boşluğa da tahminimiz geliyor. Alt oynamak için 01, üst oynamak için 02 rakamlarını kodluyoruz.

MS 1 iddaa ne demek?

MS denilen şey “maç sonucunun'' kısaltılmış halidir. MS oynamak demek bir maçın sonucunu tahmin etmek demektir. MS 1 denilen şey; ev sahibi olan takımın maçı galip bitirmesi anlamına gelir.

3 buçuk alt ne demek?

İddaa 3.

Iddiada 3 5 üst ne demek?

Herkese merhabalar, sizlere iddaa alt üst konuları hakkında yazılar yazarak bilgi vermeye devam ediyoruz. ... İddaa'da 3.