Ali Kemal Sunal kaç yaşında?

İçindekiler:

  1. Ali Kemal Sunal kaç yaşında?
  2. Kemal Sunal kaç doğumlu uydu?
  3. Kemal Sunal Keriz filmi nerede çekildi?
  4. Kemal Sunal Tokatçı filmi nerede çekildi?
  5. Derviş Bey ne zaman çekildi?
  6. Kadir inanır kadir inanır nereli?
  7. Kadir inanır anne babası nereli?

Ali Kemal Sunal kaç yaşında?

55 yaşında (1944–2000)

Kemal Sunal kaç doğumlu uydu?

Kemal Sunal, 11 Kasım 1944 tarihinde Türkiye'nin Malatya ilinde doğdu. Ailenin üç çocuğunun en büyüğüydü. Annesi ev hanımı, babası Mustafa Sunal Migros'ta işçiydi. Fizik olarak babasına çok benziyordu.

Kemal Sunal Keriz filmi nerede çekildi?

Yeşilçam sinemasının unutulmazları arasına giren 'Keriz' filminin çekimleri Aksaray'ın merkeze bağlı Gücünkaya köyünde gerçekleştirildi. 1985 yılında çekilen ve başrollerini Kemal Sunal ile Perihan Savaş'ın oynadığı, yönetmenliğini Kartal Tibet'in, yapımcılığını ise Türker İnanoğlu'nun üstlendiği, Halit Akçatepe, Müge ...

Kemal Sunal Tokatçı filmi nerede çekildi?

Yönetmenliğini Natuk Baytan'ın yaptığı Tokatçı 1983 yılında çekilmiştir. Tokatçı filmi Sarıyer Reşitpaşa'da çekilmiştir.

Derviş Bey ne zaman çekildi?

Derviş Bey, Şerif Gören'in yönettiği, başrollerinde Kadir İnanır ve Melike Zobu'un yer aldığı 1978 yapımı Türk filmi.

Kadir inanır kadir inanır nereli?

Fatsa doğumlu olan Kadir İnanır, ailesinin son çocuğudur. Fatsa'daki ilkokul ve ortaokul eğitimi sırasında sahne yeteneğini çeşitli okul gösterilerinde sergiledi. İnanır, yatılı olarak okuduğu İstanbul Haydarpaşa Lisesi'nin ardından Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi, Radyo-Televizyon Bölümü'nü bitirdi.

Kadir inanır anne babası nereli?

Usta oyuncu Kadir İnanır,ailesinin son çocuğu olarak 15 Nisan 1949 Yılında Ordu ilinin Fatsa ilçesinde dünyaya gelmiştir. Aslen Trabzon Sürmenelidir. Çok çocuklu ve kalabalık bir ailenin son üyesi, 14 kardeşin en küçüğüdür. Babası Mehmet İnanır, annesi Rukiye İnanır'dır.