Borajet ne zaman kapandı?

İçindekiler:

  1. Borajet ne zaman kapandı?
  2. Borajet nereye uçuyor?
  3. Borajet hangi şehirlerde var?
  4. Atlasjet kapandı mi?
  5. Bora Jet battı mı?
  6. Atlasjet hangi illere uçuyor?
  7. SBK Holding şirketleri hangileri?
  8. Dr Yalçın Ayaslı kimdir?

Borajet ne zaman kapandı?

tarihinde SHGM'den aldığı ruhsatla Türkiye'de dolmuş uçak taşımacılığı yapan ilk şirket olmuştur. Firma 'de faaliyetlerini sonlandırmıştır.

Borajet nereye uçuyor?

Borajet Online Bilet Satışı Türkiye'nin alternatif hatlarında bağlantılı uçuşlar sağlamayı hedefleyen hava yolu şirketinin; Tokat, Çanakkale, Siirt, Mykonos, Rodos, Dole, Kıbrıs, Beyrut, Bodrum, Edremit ve Antalya gibi çok sayıda popüler noktaya uçuşu bulunuyor.

Borajet hangi şehirlerde var?

Bu anlamda Türkiye'nin ilk dolmuş uçağı lakabını da almış durumda. Alternatif hatlar konusunda gerçekten büyük ilerleme kaydeden Borajet'in sefer düzenlediği popüler noktalardan bazıları, Tokat, Dole, Edremit, Siirt, Bodrum, Kıbrıs, Antalya, Mykonos ve Beyrut.

Atlasjet kapandı mi?

İç ve dış hatlarda tarifesiz seferlerle yolcu ve yük taşımacılığı yapmak üzere ruhsatlandırılan Atlasglobal, ilk uçuşunu 1 Haziran 2001 tarihinde gerçekleştirmiştir. 2015'te adını değiştirmiştir. tarihinde tüm uçuşlarını durdurup tarihinde iflas başvurusunda bulunmuştur.

Bora Jet battı mı?

SBK Holding bünyesindeki Borajet resmen iflas etti. Bakırköy 1. İcra ve İflas Müdürlüğü şirketin tasfiye işlemlerine başlandığını duyurdu. ... Borajet Havayolları, 2016 yılının son günlerinde ABD'de yaşamını sürdüren iş insanı Yalçın Ayaslı tarafından SBK Holding'e satılmıştı.

Atlasjet hangi illere uçuyor?

Atlas Global Avrupa'da Paris, Amsterdam, Londra, Barcelona, Berlin, Biarritz, Bilbao, Birmingham, Billund, Bükreş, Dublin, Edinburgh, Gothenburg, Kiev, Kopenhag, Lizbon, Lyon, Madrid, Manchester, Marsilya, Montpellier, Nice, Odessa, Oslo, Porto, Prag, Sofya, Stockholm, Toulouse, Viyana ve Zürih'e de hizmet veriyor.

SBK Holding şirketleri hangileri?

Mega Varlık Yönetim A.Ş., Komak Isı Yalıtım sistemleri, SBK Holding Biofarma İlaç sanayi, Unico Sigorta, Münir Şahin İlaç Sanayi, Ecem İlaç Pazarlama, İstanbul Doğu Batı Derneği, Bugaraj Elektronik Ticaret, Hexagon Mühendislik, Auto Alsat Bilişim Otomotiv, Vaniköy Sigorta, Komak Madeni Yağ Akaryakıt, Boğaziçi Cam ...

Dr Yalçın Ayaslı kimdir?

Dr. Ayaslı şu anda Boston, Washington, DC ve İstanbul'da ofisleri bulunan kâr amacı gütmeyen iki kuruluşun; Türk Kültür Vakfı (Turkish Cultural Foundation) ve Amerika-Türk Koalisyonu (Turkish Coalition of America) kurucusu ve başkanıdır. ... Yalçın Ayaslı, Dünya Türk İş Konseyi Yüksek İstişare Kurulu üyesidir.