Turyol Boğaz turu kaç para?

İçindekiler:

  1. Turyol Boğaz turu kaç para?
  2. Istanbul boğaz turu nereden yapılır?
  3. Kadıköyden Boğaz turu kaç saat sürüyor?
  4. Boğaz turu nerelere gidiyor?
  5. Avcılardan boğaz turu var mı?
  6. Nostaljik Boğaz turu ne kadar?
  7. Kadıköy Boğaz turu ne kadar?
  8. Avcılar'dan boğaz turu var mı?

Turyol Boğaz turu kaç para?

Boğaz Turları
TurÜcret (TL)
UZUN BOĞAZ TURU (Tek Yön)15,00
UZUN BOĞAZ TURU (12 yaş altı)(Gidiş-Dönüş)12,50
UZUN BOĞAZ TURU (12 yaş altı)(Tek Yön)6,00
KISA BOĞAZ TURU12,00
4 satır daha

Istanbul boğaz turu nereden yapılır?

Boğaz turuna katılmak isteyenler, Eminönü, Kabataş veya Beşiktaş sahilde bulunan tur teknelerinden birisini seçebilir. Tipik İstanbul Boğaz turu yaklaşık 2 saat sürüyor.

Kadıköyden Boğaz turu kaç saat sürüyor?

Turyol tekneleriyle her gün Eminönü , Üsküdar ,Kadıköy kalkış seferler için biletleri hemen buralardaki bilet satış ofislerinden temin edebilirsiniz. Boğaz turu 1,5 saate yakın sürmektedir ve boğazın önemli eserleri Türkçe ve İngilizce olarak sesli bir şekilde anonsla duyurulmaktadır.

Boğaz turu nerelere gidiyor?

Boğaz turu esnasında; Galata Kulesi, Topkapı Sarayı, Dolmabahçe Sarayı, Çırağan Sarayı, Boğaziçi Köprüsü, Savarona Yatı, Rumeli Hisarı, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü, Anadolu Hisarı, Kuleli Askeri Lisesi, Beylerbeyi Sarayı, Kız Kulesi bütün güzellikleri ile karşımıza çıkmaktadır.

Avcılardan boğaz turu var mı?

Yaz sezonunda (Nisan – Eylül) düzenlenen Avcılar Boğaz Turumuz, her haftasonu ve dini ve bayramlarda, saat 13:15'te Avcılardan hareket ederek Avrupa yakasından, Emirgan Terminaline kadar seyretmektedir. 2 saatlik bir deniz seyri sonrasında Emirgan'da 2 saatlik konaklamanın ardından Avcılar'a geri dönmektedir.

Nostaljik Boğaz turu ne kadar?

Şehir Hatları Nostaljik Boğaz Turu vapur hattı için gidiş-dönüş uzun boğaz turu 25 TL, tek yön uzun boğaz turu 15 TL, 12 yaş altı gidiş-dönüş uzun boğaz turu 12,50 TL, tek yön 12 yaş altı uzun boğaz turu 6 TL'dir. Kısa boğaz turu ise 12 TL ve 12 yaş altı için 6 TL'dir.

Kadıköy Boğaz turu ne kadar?

UZUN BOĞAZ TURU (Tek Yön): 15 TL. KISA BOĞAZ TURU: 12 TL. KISA BOĞAZ TURU (12 yaş altı): 6 TL. MEHTAP TURU: 20 TL.

Avcılar'dan boğaz turu var mı?

Avcılar Boğaz Turu Güzergâh: Avcılar'dan Emirgan'a giden vapur, 2 saat konaklamanın ardından tekrar Avcılar'a dönüş gerçekleştiriyor.