Ata aöf nasıl mezun olunur?

İçindekiler:

  1. Ata aöf nasıl mezun olunur?
  2. AÖF kaç puanla geçilir 2021?
  3. AÖF Yaz Okulu kaç puanla geçilir?
  4. ATA AÖF mezuniyet belgesi kaç günde alınır?
  5. Aöf en yüksek ortalama kaç?

Ata aöf nasıl mezun olunur?

Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültelerine kayıtlı öğrencilerin mezun olabilmeleri için; önlisans programlarında en az 120 ECTS kredilik, lisans bölümlerinde 240 ECTS kredilik ders alıp, tüm dersleri başarı ile tamamlayan FF, YZ, DZ notu olmayan, GNO'sı en az 2.00 olan ve diğer yükümlülükleri yerine getiren öğrenciler ...

AÖF kaç puanla geçilir 2021?

2021 yılında da eğitim hayatına devam eden ve Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi'nde okuyan adaylar, ders geçme notunu öğrenmeye çalışıyor. AÖF'de ders geçme notu 30 puan olarak belirtilmiştir. 30 puanın altında kalan her not FF harfi ile gösterilir.

AÖF Yaz Okulu kaç puanla geçilir?

AÖF yaz okulu geçme notu kaç? Genel Not Ortalaması (GNO) 2,00'ın altında olan öğrenciler, koşullu geçtikleri dersleri yani CD, DC ve DD harf notu aldıkları ders/dersleri AÖF yaz okulunda alabiliyor. Başarı notu alt sınır değeri 35'tir.

ATA AÖF mezuniyet belgesi kaç günde alınır?

“Diplomalar, dönem sonu sınavı sonuçları İnternetten açıklandıktan sonra 20 gün içinde hazırlanarak mezunlarımıza verilmek üzere bağlı oldukları AÖF bürolarına gönderilmektedir.

Aöf en yüksek ortalama kaç?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesinde (AÖF) ders geçebilmek için yeni sistemde, 100 üzerinden değerlendirmeye alınan kâğıtlarda 35,00 ya da üzerinde başarı puanı alınması gerekmektedir.