Detan Maxi Pire öldürür mu?

İçindekiler:

  1. Detan Maxi Pire öldürür mu?
  2. Detan Maxi nedir?
  3. Detan Maxi böcek ilacı insana zarar verir mi?
  4. Pireleri nasıl öldürürüz?
  5. Detan Maxi ne kadar etkili?
  6. Detan Maxi nasıl kullanılır?
  7. Detan nedir?
  8. Detan Maxi böcek ilacı nasıl kullanılır?
  9. Kokusuz böcek ilacı zararlı mi?
  10. Detan sinek ilacı kaç para?
  11. Evde pire nasıl öldürülür?
  12. Detan sprey nasıl kullanılır?
  13. Detan Sinekkıran nasıl kullanılır?
  14. Detan sağlığa zararlı mı?
  15. Detan ne işe yarar?
  16. Detan köpük böcek ilacı nasıl kullanılır?
  17. Kokusuz ilaçlamadan kaç saat sonra eve girilir?

Detan Maxi Pire öldürür mu?

Ürün, böceklerin üstüne ve görüldükleri yerlere sıkıldıktan sonra, mikrokapsüllerle temas eden böcekler, yuvalarındaki diğer böceklere ilacı bulaştırıyor. Bu nedenle ürünün anında öldürücü etkisi bulunmuyor.

Detan Maxi nedir?

Detan maxi böcek ilacı 250 ml Detan maxi böcek ilacı, mikrokapsüllerden gelen gücüyle sivrisinek, karasinek, hamam böceği, kene ve karıncalarla karşı etkili bir korunma çözümü sunuyor. Kokusuz formülü ile böcekleri yuvalarında yok ediyor. Detan maxi böcek ilacı, böceklerle mücadelede maksimum güç sağlıyor.

Detan Maxi böcek ilacı insana zarar verir mi?

Hamam Böceklerinden Kurtulmak 1996 yılında, hamam böceklerini yuvalarında yok eden geniş spektrumlu Detan Maxi piyasaya sürüldü. Mikrokapsüllü etkisiyle sadece hamam böceklerinde etkili olan Detan Maxi, insan sağlığına zarar vemediği gibi çevreye de duyarlı formülle geliştirildi.

Pireleri nasıl öldürürüz?

Pireleri öldürmek için, böcek ilacı kullan ve halıyı ve döşemeli mobilyaları elektrik süpürgesiyle süpür. Ayrıca evcil hayvanlarını mutlaka iyice yıka. Evini pirelerden temizlemek için kararlı bir yaklaşım uygularsan sorunu bir ya da iki hafta içinde tümüyle ortadan kaldırabilirsin.

Detan Maxi ne kadar etkili?

Püskürttüğünüz noktada yüzeyden temizlenmediği sürece 6 aya kadar etkisini korur. İnsan sağlığına, çevreye, evcil hayvanlara ve bitkilere zarar vermez. Su bazlı olduğundan kokusuzdur ve leke yapmaz. DETAN MAXI'NİN ETKİSİ İLK UYGULAMADAN 12 SAAT SONRA GÖRÜLÜR.

Detan Maxi nasıl kullanılır?

Tetiği kullanarak karınca ve hamam böceklerinin sık görüldüğü duvar ve dolap diplerine, çatlaklara, mazgal ağızlarına, kapı ve pencere önlerine püskürtünüz. Kullanmadan önce iyice çalkalayınız.

Detan nedir?

Sivrisinek ve Karasinekler Karşı Koruma Detan Süper Elektrolikit, sivrisinek ve karasineklere karşı koruma sağlıyor! Gecede 8 saat kullanım ile 60 gece boyunca sivrisineklerden koruma sağlar.

Detan Maxi böcek ilacı nasıl kullanılır?

Tetiği kullanarak karınca ve hamam böceklerinin sık görüldüğü duvar ve dolap diplerine, çatlaklara, mazgal ağızlarına, kapı ve pencere önlerine püskürtünüz. Kullanmadan önce iyice çalkalayınız.

Kokusuz böcek ilacı zararlı mi?

Kokusuz ilaçlar insanların ve canlıların mekânını terk etmeden yapılan ve kokusu olmayan ilaçlardır. Bu ilaçlar sağlık bakanlığı onaylı olup kesinlikle insan sağlığı üzerinde etkisi yoktur. Kokusuz ilaçlama sadece haşere gurubuna etki eder.

Detan sinek ilacı kaç para?

Dönem İçi En Yüksek Fiyat: 18,89 TLDönem İçi En Düşük Fiyat: 9,90 TLŞu Andaki Fiyat: 14,50 TLŞu andaki fiyat son 6 ayın en yüksek fiyatına göre 4 TL (%21) daha ucuz.

Evde pire nasıl öldürülür?

Evdeki çarşaflarınızı perdelerinizi, koltuk halı örtüleri mizi mutlaka çok sıcak suda yıkayın. Yıkarken makinenizin deterjan gözüne birkaç damla okaliptüs yağı damlatmanız pirelerden daha çabuk kurtulmanıza neden olabilir. Pireler okaliptüs yağını sevmediklerinden oradan kaçacaklardır.

Detan sprey nasıl kullanılır?

Kullanım
  1. Tetiği kullanarak karınca ve hamam böceklerinin sık görüldüğü duvar ve dolap diplerine, çatlaklara, mazgal ağızlarına, kapı ve pencere önlerine püskürtünüz.
  2. Kullanmadan önce iyice çalkalayınız.

Detan Sinekkıran nasıl kullanılır?

Su bazlı bir formüle sahiptir. Ürünü iyice çalkaladıktan sonra direk olarak uygulayabiliriz, anında etkisi gösterecektir. Kullandıktan 10 dakika sonra odayı yarım saat havalandırmanız faydalı olacaktır. Bu ürünün direkt olarak göze temasından sakınmalısınız.

Detan sağlığa zararlı mı?

Detan süper elektrolikit cihaz ürününün uzun saatler boyu kullanılması vücuda hiçbir şekilde zarar vermiyor, Kötü koku veya gürültü oluşturmayan araç sayesinde sineklerden dakikalar içinde kurtulunabiliyor. Sinekleri kovan cihazdan dilenirse ev içindeki birden çok odaya yerleştirilebiliyor.

Detan ne işe yarar?

Sivrisinek ve karasinekleri öldürmeyen ve sadece ortamdan uzak tutan Detan 120 Gece Koruma, her sabah sinek ölülerini temizleme sıkıntısından da kurtarıyor. ... 480 saat koruma sunan ürün, fişe takıldıktan sonra 5 ila 6 dakika içerisinde etkisini göstermeye başlıyor.

Detan köpük böcek ilacı nasıl kullanılır?

Kullanım
  1. Tetiği kullanarak karınca ve hamam böceklerinin sık görüldüğü duvar ve dolap diplerine, çatlaklara, mazgal ağızlarına, kapı ve pencere önlerine püskürtünüz.
  2. Kullanmadan önce iyice çalkalayınız.

Kokusuz ilaçlamadan kaç saat sonra eve girilir?

Kokulu ilaçlama jel ve benzeri ilaçlar ile kokusuz ilaçların etki gösteremediği mekanlarda tercih edilebilir. Hangi uygulamanın yapılacağına ekibimiz karar vermektedir. Kokulu ilaçlama sırasında mutlaka ilaçlanan alan 6 saat terk edilmeli ve ilaçlama esnasında asla ilaçlar solunmamalı.