Aras Kargo çalışanları maaşları ne kadar?

İçindekiler:

  1. Aras Kargo çalışanları maaşları ne kadar?
  2. Aras Kargo müşteri temsilcisi ne iş yapar?
  3. Aras Kargo Nasıl Çalışır?
  4. Kargo Takip Elemanı ne iş yapar?
  5. Aras kargonun kaç şubesi var?
  6. Aras Kargo evden alıyor mu?
  7. MNG Kargo girişimci kurye nedir?
  8. Kargo çalışanına ne denir?
  9. Aras Kargo Türk mü?
  10. Aras Kargo hangi şirketin?

Aras Kargo çalışanları maaşları ne kadar?

Yani en düşük Aras Kargo personel maaşı 20 TL seviyesindedir.
  • Aras Kargo dağıtıcı, gişe personeli, şoför maaşları: TL.
  • Aras Kargo şube müdürü maaşları: 4-5 bin TL.
  • Aras Kargo avukat maaşları: 6-7 bin TL.
  • Aras Kargo güvenlik personeli maaşları: -4 bin TL.
Daha fazla öğe...

Aras Kargo müşteri temsilcisi ne iş yapar?

Şubenin telefon trafiğini yönetmek, gelen müşteri taleplerine gereken ilgi ve özeni göstermek, oluşan problemleri çözmek veya çözümüne destek olmak. Kargo gönderimi için şubeye gelen müşterileri karşılayarak kargolarını teslim almak, gerekli durumlarda tahsilatı gerçekleştirmek ve kargonun gönderilmesini sağlamak.

Aras Kargo Nasıl Çalışır?

Nasıl ve Ne Şekilde Gönderi Yapabilirim? Kargonuzu şubeye kendiniz teslim etmek isterseniz, hafta içi saat 17.30 'e, Cumartesi günleri ise saat 13:00 'e kadar Türkiye geneli tüm Aras Kargo şubelerine uğrayıp, gönderim yapabilirsiniz. Dilerseniz şubeye kadar yorulmayıp, adresten alım hizmetimizden faydalanabilirsiniz.

Kargo Takip Elemanı ne iş yapar?

Dağıtım merkezlerinden,şubelerden gelen kargoların belirli bir düzen içinde ve zamanında diğer şube veya dağıtım merkezlerine aktarılması işlem sürecinde kargonun seyir durumunu hem fiziki hem de bilgisayar ortamında takip ve kontrol eden kişidir.

Aras kargonun kaç şubesi var?

Kuruluşundan itibaren sektöre getirdiği yeniliklerle hizmet kalitesini geliştiren Aras Kargo, bugün 14 bölge müdürlüğü, 28 transfer merkezi, 1000'e yakın şube, 5000'in üzerinde araçtan oluşan filosu ve 16 bin kişiye yakın uzman kadrosuyla, her gün 1 milyonun üzerinde kapı çalan ve Türkiye'nin en geniş erişim ağına ...

Aras Kargo evden alıyor mu?

Dilerseniz şubeye kadar yorulmayın, Adresten Alım hizmetimiz ile çağırın kuryemizi, gönderinizi kapınızdan teslim alalım. Adresten Alım ek hizmetinden yararlanmak için; 444 25 52 numaralı Çağrı Merkezimizi hafta içi saat 15:30, cumartesi günleri saat 12:00'a kadar arayarak da bu hizmetten yararlanabilirsiniz.

MNG Kargo girişimci kurye nedir?

Girişimci kurye; Kendine ait şahıs şirketi açarak ve fatura keserek büyük firmaların yetişemediği kargoları kendi zimmetine alarak kargo dağıtımı yapan ve fatura kesen kuryelere denir.

Kargo çalışanına ne denir?

Kurye; mektup, posta, paket ya da her türden iletinin ulaştırılmasında çalışan kişidir. Kuryeler, posta servislerinden farklı olarak daha hızlı teslimat, kolay takip ve güvenlik gibi nedenlerle kullanıcılar tarafından tercih edilir.

Aras Kargo Türk mü?

TÜRKİYE'nin dev şirketlerinden Aras Kargo resmen Avusturyalıların oldu. Aras Kargo şirketi iş insanı Baran Aras'a aitti. Şirkette 2013 yılından bu yana yüzde 25 hissesine sahip olan Austrian Post ile hisse payının artırılması yönünde mutabakata varıldı.

Aras Kargo hangi şirketin?

Aras Kargo, Türkiye'de faaliyet göstermekte olan bir kargo şirketidir. 1979 yılında Celal Aras tarafından kurulan Aras Dağıtım ve Pazarlama'nın ardından taşımacılıkta da 1989'da faaliyete geçen şirket, Aras Kargo'nun da temellerini oluşturmuştur.