Doktor Mehmet Zileli Kimdir?

İçindekiler:

  1. Doktor Mehmet Zileli Kimdir?
  2. Prof Dr Mehmet Zileli nerede çalışıyor?
  3. Spinal cerrahi ne demek?
  4. Hüseyin Biçeroğlu kimdir?
  5. Kemal Yücesoy hangi hastanede çalışıyor?
  6. Taşkın Yurtseven nereli?
  7. Omurga cerrahisi hangi hastalıklara bakar?
  8. Doç Dr Erkin Özgiray kimdir?
  9. Sertaç Işlekel kaç yaşında?
  10. Beyin omurilik ve sinir cerrahisi hangi hastalıklara bakar?

Doktor Mehmet Zileli Kimdir?

Dr.Mehmet Zileli 1956 doğumludur. 1980 de Ege Tıp Fakültesini bitirmiş, 1986 da uzman, 1989 da doçent, 1996 da profesör olmuştur. 1 Temmuz 2011 e dek Ege Üniversitesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Anabilim Dalı öğretim üyesi ve 2 yıl süreyle anabilim dalı başkanı olarak çalışmış, daha sonra üniversiteden ayrılmıştır.

Prof Dr Mehmet Zileli nerede çalışıyor?

Bunun üzerine 9 ay kadar sonra Bökü, yakınları tarafından bir kez de Ege Üniversitesi Hastanesi'nde görevli Beyin Cerrahı Prof. Dr. Mehmet Zileli'nin görmesi için İzmir'e getirildi. Prof.

Spinal cerrahi ne demek?

Spinal cerrahi, omurga ve omurilik cerrahisidir. Omurga, omuriliği korur, vücudun destek noktasını oluşturur, ayakta kalmamızı, yürümemizi, hareket etmemizi sağlar. İnsan bedeninin temel direği olan omurga, omur ya da vertebra adı verilen kemik yapılardan oluşur.

Hüseyin Biçeroğlu kimdir?

Biçeroğlu ilk öğrenimini Kocaeli Gebze Darıca İlköğretim Okulunda, Orta öğrenimini Fevziye Mektepleri Vakfı Nişantaşı Işık Lisesi'nde, Lise eğitimini ise Üsküdar Fen Lisesi'nde tamamlamıştır. 1998‐2004 tarihleri arasında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesini bitirmiş ve 2005 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa ...

Kemal Yücesoy hangi hastanede çalışıyor?

MEDICANA INTERNATIONAL İZMİR HASTANESİ

Taşkın Yurtseven nereli?

1968 Ödemiş (kaymakçı) doğumlu olan Beyin cerrahı Profesör Taşkın Yurtseven ilk ve orta öğrenimini Ödemişte, lise öğrenimini İzmir Atatürk Lisesinde tamamlamıştır. Liseden sonra Ege Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu.

Omurga cerrahisi hangi hastalıklara bakar?

  • Omurga Cerrahisi nedir? Omurga cerrahisi, omurlardan oluşan ve içinde omuriliği barındıran omurgaya bağlı rahatsızlıklar ile ilgilenen bölümdür. ...
  • Bel Fıtığı ...
  • Boyun Fıtığı ...
  • Lomber Spinal Stenoz. ...
  • Spondilolistezis.

Doç Dr Erkin Özgiray kimdir?

Erkin Özgiray Beyin ve Sinir Cerrahisi. Doç.Dr. Erkin Özgiray Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi kurumunda Beyin ve Sinir Cerrahisi uzmanı olarak mesleki çalışmalarına devam etmektedir.

Sertaç Işlekel kaç yaşında?

İzmir doğumlu (1959) Dr.

Beyin omurilik ve sinir cerrahisi hangi hastalıklara bakar?

Nöroşirürji diğer bir deyişle beyin ve sinir hastalıkları, beyin ve omurilik dokusundan kaynaklanan ya da bu dokulara baskı yapan tümörlerin tedavisinin yanı sıra bel ve boyun fıtığı başta olmak üzere, kafa ve omurilik yaralanmaları, beyin damar tıkanıklıkları ve beyin kanamaları, beyni ve omuriliği besleyen damarlarda ...