1530 SMS ücretli mi?

İçindekiler:

  1. 1530 SMS ücretli mi?
  2. 153 kaça kadar açık?
  3. Beyaz Masaya nasıl mesaj atılır?
  4. 153 yerinde çözüm nedir?
  5. 153 Beyaz Masa hangi konularla ilgilenir?
  6. Beyaz Masaya ne tür şikayetler yapılır?
  7. Ibb den yardim nasil alinir?
  8. 153 e Neler şikayet edilir?
  9. Istanbul Beyaz Masa ne işe yarar?
  10. Beyaz Masa Şikayet Nasıl Yapılır?

1530 SMS ücretli mi?

Not: Başvuru kanallarından ALO 153 dakikası 0,160 TL üzerinden, SMS (1530 mesaj hattı) ilgili operatörün mesaj ücreti üzerinden ücretlenmektedir.

153 kaça kadar açık?

Yapılan başvurular, resmi çalışma gün ve saatlerinde işleme alınacaktır. Acil başvurularınız için, 7 gün 24 saat aktif olan ALO 153 Çağrı Merkezimizi aramanız rica olunur!

Beyaz Masaya nasıl mesaj atılır?

Açıklamada, Turkcell hattı kullananların Beyaz Masa'ya iletmek istedikleri önerilerini kısa mesaj olarak 1530'a göndermelerinin yeterli olacağı vurgulanarak, Beyaz Masa SMS hattının 2 kısa mesajla ücretlendirildiği bildirildi.

153 yerinde çözüm nedir?

Ekipler, AlO 153, İletişim Noktaları, Sosyal Medya, Muhtar, STK birimleri ve tüm iletişim kanallarıyla vatandaş tarafından Halkla İlişkiler Müdürlüğü'ne ulaşan acil ve kronik sorunların çözümünde ilgili birimlerle irtibata geçerek yerinde çözüme hız katmaktadır.

153 Beyaz Masa hangi konularla ilgilenir?

ALO 153'e ulaşmak bir telefon kadar yakın. Beyaz Masa ya da Alo 153 Türkiye genelinde belediyelerce uygulanmakta olan talep, öneri ve şikayet değerlendirme birimidir. ALO 153 ile bir çok alan ile ilgili bilgi edinilebilir. Çin'in Wuhan kentinde meydana gelen Koronavirüs, tüm dünyaya yayılıp Türkiye'de de görüldü.

Beyaz Masaya ne tür şikayetler yapılır?

Beyaz Masa'ya özellikle belediyelerin faaliyet alanına girmeyen yemek tarifi, eş bulma, kişisel kutlamalarla ilgili sevincin paylaşılması, hal hatır sorulması, taraftar kutlamaları, sohbet isteği, öğrencilerin eğitim almak istediği bölümle ilgili görüş alma, ilçe belediyeleri, emniyet, valilik, Aile ve Sosyal ...

Ibb den yardim nasil alinir?

Bu noktada ALO153 İstanbul Büyükşehir Belediyesi Beyaz Masa numarasını arayabilir, yetkili kişilerle iletişime geçebilirsiniz. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan 0212 444 00 93 Çağrı Merkezi'ni arayarak da sosyal yardım kartı alıp alamayacağınızı öğrenebilirsiniz.

153 e Neler şikayet edilir?

Alo 153'e ulaşan vatandaşlar ücretsiz talep, maddi yardım başvurusu ve sokak hayvanları gibi aklınıza gelebilecek her türlü şikayeti buraya iletiyor.

Istanbul Beyaz Masa ne işe yarar?

Beyaz masa'ya bizzat başvuran kişi veya kurumlarla ilgilenme, onları talepleri doğrultusunda yönlendirme ve başvurularına anında çözüm üretme birimidir.

Beyaz Masa Şikayet Nasıl Yapılır?

Alo Çağrı Merkezi, 153 veya, [email protected] mail adresi, veya beyazmasa.ardesen.bel.tr internet sitesi, akıllı telefonlar için geliştirilmiş uygulam, Beyaz Masa, istasyonlarda bulunan Dilek ve Şikayet Kutuları, Sosyal Medya kanalları aracılığıyla görüşlerini bizimle paylaşabilirler.