Cranberry Solgar ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Cranberry Solgar ne işe yarar?
  2. Urinonvef ne işe yarar?
  3. D mannoz ne işe yarar?
  4. Cranberry kapsül ne işe yarar?
  5. Solgar Cranberry with Vitamin C Nasıl Kullanılır?
  6. D mannoz nerede bulunur?
  7. PAC 36 kapsül ne işe yarar?

Cranberry Solgar ne işe yarar?

Cranberry'nin (Turna Yemişinin) Faydaları Nelerdir? •Göz Sağlığına İyi Gelir: Bu meyve A vitamini açısından çok zengindir. A vitamini göz sağlığınıza iyi gelir, hastalıkları önler ve görme becerinizin daha iyi olmasını sağlar. Ek olarak, Cranberry (turna yemişi) yemek, göz tansiyonunun düşürülmesine yardımcı olur.

Urinonvef ne işe yarar?

Urinonvef 30 yumuşak kapsül içerisinde bulunan cranberry zararlı bakterilerin idrar yoluna yapışmasına engel olur. Böylece idrar yollarının korunmasında önemli bir yol oynar. Bunun yanı sıra bağışıklık sisteminin güçlendirilmesinde de etkili bir rol oynar.

D mannoz ne işe yarar?

D-mannoz, karbonhidrat metabolizma bozukluğu olan glikoprotein sendromu tip 1b olarak adlandırılan nadir bir hastalığı tedavi etmek için kullanılır. Bu hastalık kalıtsal (ailelerden) geçer. Bağırsaklardan protein kaybetmeye sebep olur.

Cranberry kapsül ne işe yarar?

Günümüzde bitkisel ve geleneksel tıpta turna yemişi idrar yolu enfeksiyonlarının önlenmesinde tedavisinde kullanılır. Bitkisel tıp uzmanları bitkiyi böbrek ve safra taşları, idrar kaçırma ve prostat problemleri içim önermektedir.

Solgar Cranberry with Vitamin C Nasıl Kullanılır?

Ürün Bilgileri
  1. Solgar Cranberry With Vitamin C 60 Kapsül Kullanım Önerisi: Günde 2 kapsül, tercihen yemeklerden önce Bilgi: Şeker, tuz, nişasta içermez. ...
  2. Büyük meyveli vaksiniyum tozu 400 mg Cranberry (Vaccinium macrocapron) Vitamin C 60 mg.
  3. Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
Daha fazla öğe...

D mannoz nerede bulunur?

D-Mannose, ticari olarak satılmakla birlikte;huş ve kayın ağacı dallarında ve yapraklarında bulunmaktadır.

PAC 36 kapsül ne işe yarar?

Tekrarlayan üriner sistem enfeksiyonlarının profilaksisini E. Colinin üroepitele adezyonunun engelleyerek destekleyen sıvı takviye edici gıda. Çilek aromalı ve içimi kolaydır.