Turkcell ara ödeme nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Turkcell ara ödeme nasıl yapılır?
  2. Turkcell ara ödeme yapılmazsa ne olur?
  3. Turkcell ara fatura ödemesi nedir?
  4. Ara ödeme tutarı ne demek?
  5. Turkcell finansman ödeme hangi bankalar?
  6. Fatura son ödeme tarihi geçerse ne olur?
  7. Turkcell cihaz puanı nasıl öğrenilir?
  8. Konut kredisinde ara ödeme nasıl oluyor?
  9. Kredi ara ödeme yapınca ne olur?
  10. Turkcell kredi nasıl ödenir?

Turkcell ara ödeme nasıl yapılır?

Turkcell cihaz kampanyanız iptal olduysa veya ön ödemeli hattınız ile kampanyaya katıldıysanız ödemelerinizi; Financell ödeme noktalarından, Paycell Mobil Uygulamasıyla ya da 0532 757 55 55 Turkcell Tahsilat Birimi aracılığı ile kredi taksit, ara ödeme veya erken kapama alternatiflerinden birini seçerek yapabilirsiniz.

Turkcell ara ödeme yapılmazsa ne olur?

Turkcell Fatura 1 Ay Ödenmezse Ne Olur Bu 1 haftalık verilen ek süre içerisinde ödeme yapılmadığında 3 gün içerisinde hattınız gelen aramalara kapatılır. Sizi arayanlar size ulaşamazlar. Eğer son ödeme tarihinden itibaren 1 ay içerisinde halen ödeme yapılmadığında borç alacak durumuna düşer.

Turkcell ara fatura ödemesi nedir?

Ara ödeme tutarı en az 50 TL'dir. Kredi taksit tutarınıza ek olarak taksit tutarının en az P'si kadar ödeme yapılabilir. Superonline faturanızın kesim gününde ara ödeme yapılamaz. Ara ödeme yapabilmeniz için ödenmemiş taksitinizin bulunmaması gerekmektedir.

Ara ödeme tutarı ne demek?

Bir ara ödeme yaptığınızda ödenen miktar toplam borçtan çıkarılır. Faiz oranı, KKDV ve BSMV değerlerinde değişiklik olsa da önemli olan ara ödemeden önce yapılan toplam ödeme miktarıdır. Ara ödeme yapılması durumunda bankayla görüşülerek geri ödemenin tekrar planlanması ve periyodik olarak hesaplanması mümkündür.

Turkcell finansman ödeme hangi bankalar?

Turkcell.com.tr'den giriş yaparak Dijital Operatör Uygulaması'ndan ve 532 Seslı Yanıt Sistemi'nden (Visa ve Mastercard logolu) tüm banka kredi kartlarınız ile, Turkcell Mağazalarından de Akbank banka/kredi kartları ve Garanti Bankası kredi kartlarınız ile talimatınızı verebilirsiniz.

Fatura son ödeme tarihi geçerse ne olur?

Son ödeme tarihinden itibaren 1 haftalık ek süre tanınarak faturanın ödenmesi beklenir. ... Son ödeme tarihinden sonraki 1 hafta içerisinde size bildirilen ödeme SMS'lerini dikkate almadığınızda hattınız ek 3 günlük süre tanınır ve bu süre içerisinde ödemediğinizde hattınız tamamen kapanır.

Turkcell cihaz puanı nasıl öğrenilir?

Birikmiş puanı farklı şekillerde öğrenebiliriz. Bunun için 532 Turkcell Müşteri Hizmetleri veya Turkcell Mobil Merkezlere ulaşabilirsiniz. Turkcell, SMS ile puan sorgulama imkanı sunmamaktadır. Cihaz satın alırken sahip olduğumuz puan miktarı hayati önem taşıyor.

Konut kredisinde ara ödeme nasıl oluyor?

Konut kredisi ara ödeme yaparken aylık geri ödeme tutarlarının serbestçe belirlenebildiği bir ödeme tablosuyla ara ödemelerinizi yapabiliyorsunuz. Ara ödemelerde kredinin geri ödeme tutarı ile faiz ödemelerinde azalma ile ödeme yapabiliyorsunuz. Bazı bankalar ise bu seçeneği komisyonsuz bir şekilde de sunabiliyor.

Kredi ara ödeme yapınca ne olur?

Vadenin azalmasına, daha kısa vadede borcun kapanmasına sebep olan ara ödeme borcun daha erken bitmesine sebep olarak kullanıcılara avantaj sağlıyor. Azalan vade nedeniyle, o vadelerin öngördüğü faiz oranı da ödenmiyor. Kullanıcılar faizden de tasarruf ederek borcun daha az faizle ödeyebiliyor.

Turkcell kredi nasıl ödenir?

Ayrıca, 0532 757 55 55 no'lu Turkcell Tahsilat Birimi hattından kredi taksit, ara ödeme veya erken kapama alternatiflerini seçerek ödemelerinizi yapabilirsiniz.