İnfaz koruma memuru nasıl giyinir?

İçindekiler:

  1. İnfaz koruma memuru nasıl giyinir?
  2. Ikm bıyık bırakır mı?
  3. Başı kapalı gardiyan olur mu?
  4. Infaz koruma memuru cep telefonu kullanabilir mi?
  5. İnfaz koruma memuru silah kullanır mı?
  6. Gardiyan cezaevi müdürü olabilir mi?

İnfaz koruma memuru nasıl giyinir?

Madde 5 — Kılık ve kıyafette uyulması gereken başlıca hususlar şunlardır; a) İnfaz ve koruma başmemurları ve memurları ile infaz ve koruma memurluğu öğrencileri, görev sırasında üniforma giymek zorundadırlar. Üniforma bir bütün olup, kısmî giyilemez. Ancak, çocuk eğitimevlerinde üniforma giydirilmeyebilir.

Ikm bıyık bırakır mı?

g) İnfaz ve koruma başmemurları ve memurları ile infaz ve koruma memurluğu öğrencilerinin sakal ve bıyık bırakması yasaktır. Her gün sakal ve bıyık tıraşı olunması zorunlu olup, saçlar kep giyildiğinde dışarı taşmayacak uzunlukta kesilir. Favoriler kulak deliği hizasını geçemez.

Başı kapalı gardiyan olur mu?

"Ceza infaz kurumları ile denetimli serbestlik müdürlüklerinde görev yapan personelden isteyenler, kıyafet yönetmeliğindeki söz konusu değişiklikten sonra kurumlarımızda başörtüsü takarak çalışabilecektir.

Infaz koruma memuru cep telefonu kullanabilir mi?

Kapalı Ceza İnfaz Kurumlarında kati suretle cep telefonu kullanılmaz, istisna olarak yeni kampüs ceza infaz kurumlarında idare binaları kampüs içinde ama dışarıda konumlandıkları için durum farklı olabiliyor onun haricinde dışarıyla bağlantısı olan şahsi bir iletişim aracı kullanılamaz, İletişim kurumsal hatlar ...

İnfaz koruma memuru silah kullanır mı?

Görevleri sırasında silah taşıma ve bulundurma yetkisi bulunan ceza infaz koruma memurları, 6136 Sayılı Kanun'un 7 nci maddesine göre, emekli olduklarında silah taşıma yetkisi kalkmaktadir.

Gardiyan cezaevi müdürü olabilir mi?

Gardiyanlar idare memurluklarından başlıcalarından olduğu için gardiyanlar cezaevi müdürü olabilir.