WhatsApp web nasıl açılır bilgisayardan?

İçindekiler:

  1. WhatsApp web nasıl açılır bilgisayardan?
  2. WhatsApp bilgisayarda nasıl kullanılır?
  3. iPhone WhatsApp web nasıl açılır?
  4. WhatsApp Web'den arama yapılır mı?

WhatsApp web nasıl açılır bilgisayardan?

Bilgisayarınızdan https://web.whatsapp.com/ adresini açın. Telefonunuzda Whatsapp' girin ve sağ alt köşedeki ayarlar kısmına tıklayın. Açılan ekrandan Whatsapp Web/Masaüstü kısmına girin. Bilgisayarda girdiğiniz sitede olan QR kodunu telefonunuzda açılan ekrana okutun.

WhatsApp bilgisayarda nasıl kullanılır?

WhatsApp>>Ayarlar bölümüne giderek WhatsApp Web seçeneğine dokunun. Bilgisayarınızın WhatsApp Web sayfasında yer alan QR kodunu telefonunuzun kamerasını odaklayarak taratın. QR kodunu tarattıktan sonra artık WhatsApp'ı hem bilgisayarınızdan hem de telefonunuzdan kontrol edebilirsiniz.

iPhone WhatsApp web nasıl açılır?

iPhone'da Ayarlar > WhatsApp Web'e dokunun. – Windows Phone'da ve Nokia S60'ta Menü > WhatsApp Web yolunu izleyin. – Telefonun kamerasını bilgisayarınızın ekranına yönlendirerek QR kodunu okutun. Artık WhatsApp web'i kullanmaya başlayabilirsiniz.

WhatsApp Web'den arama yapılır mı?

WhatsApp kullanıcılarının merakla beklediği 'WhatsApp Web görüntülü konuşma özelliği' nihayet geldi. Görüntülü konuşmanın yanında sesli konuşma özelliği de WhatsApp Web'de kullanıma sunuldu. ... Ancak son yapılan güncelleme ile birlikte artık WhatsApp Web'ten görüntülü ve sesli konuşma yapılacak.