Fizy Platinum üyelerine ücretsiz mi?

İçindekiler:

  1. Fizy Platinum üyelerine ücretsiz mi?
  2. Fizy Turkcell lilere ücretli mi?
  3. Turkcell Platinum fizy nasıl kullanılır?
  4. Fizy ne kadar internet harcar?
  5. Fizy internet paketi ne?
  6. Spotify ne kadar süre ücretsiz?
  7. Turkcell Platinum ne oluyor?

Fizy Platinum üyelerine ücretsiz mi?

Turkcell Platinum Fizy Ücreti Talebi Turkcell Platinum paketim sayesinde tüm olanaklarından ücretsiz olarak yararlandığım Fizy servisim için, ocak ayından itibaren 4 TL/ay ücret talep edilmektedir.

Fizy Turkcell lilere ücretli mi?

Şifre ya da hızlı giriş ile login ol. * fizy Premium Üyeliği ilk ay ücretsiz sonunda 13.99 TL/ay olarak devam eder. ... Paketten sadece Turkcell faturalı bireysel hat kullanıcıları faydalanabilir. fizy Premium + Instagram 5GB Üyeliği 12 ay kalma sözünüze ayda sadece 22,99 TL'dir.

Turkcell Platinum fizy nasıl kullanılır?

Şarkı ve videoları yüksek ses kalitesinde bulacağını da hemen belirteyim. İstersen çevrimdışı moduna geçerek, internetin yokken de müziğini dinleyebilirsin. Turkcell hat sahibi aboneler, FIZY PREMIUM yazıp, 2200'a SMS göndererek üye olabilirler.

Fizy ne kadar internet harcar?

fizy uygulamasında müzik dinlerken mobil internet paketimden harcar mıyım? fizy üyeliği olan Turkcell hat sahibi aboneler, fizy uygulamasında mobil internet ile bağlandıklarında mobil internet paketlerinden harcamazlar.

Fizy internet paketi ne?

fizy, yerli - yabancı milyonlarca şarkıyı, binlerce hazır liste ve video klip ile cebinde, tabletinde veya bilgisayarında seninle buluşturan, yasal müzik platformudur. ... Böylece mevcut internet paketinizin kotasını bitirmeden, dilediğinizce müzik dinleyebilir, keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Spotify ne kadar süre ücretsiz?

Spotify tarafından size sunulan (Spotify Kullanım Şartları'nda açıklandığı üzere) bu teklif ("60 Günlük Ücretsiz Deneme Teklifi") ödeme detaylarınızı göndererek bu deneme sürecini başlattığınız andan itibaren ("Ücretsiz Deneme Süreci") altmış (60) gün süreyle Spotify Premium Hizmeti'ne (Spotify Kullanım Şartları'nda ...

Turkcell Platinum ne oluyor?

Turkcell Platinum Paketin'de TV, müzik, dergi ve internet bir arada bulunuyor. ... Dergilik'ten 300'e yakın dergiyi internetten harcamadan ücretsiz okuma imkanı. Yurt içi paketini günlük 16,90 TL ile yurt dışında 66 ülkede kullanabilme ayrıcalığı yer alıyor.