Fibabank kime ait?

İçindekiler:

  1. Fibabank kime ait?
  2. Fibabank kredi nasıl alınır?
  3. Fibabanka Alışveriş Kredisi nedir?
  4. Fibabank ne zaman kuruldu?
  5. Fibabanka ödemeleri nereye yapılıyor?
  6. Fibabanka Finansbank mı?

Fibabank kime ait?

Fibabanka A.Ş. Fibabanka, 2010 yılında Millennium Bank'ın Fiba Holding tarafından satın alınmasıyla oluşturulan özel mevduat bankası.

Fibabank kredi nasıl alınır?

Kredi ihtiyaçlarınız için aylık %1,59'dan başlayan faiz oranlarıyla, Mobil ve İnternet Bankacılığı kanallarımızdan, 444 88 88 numaralı Telefon Bankacılığımızdan ve size en yakın şubemizden başvuru yapabilirsiniz.

Fibabanka Alışveriş Kredisi nedir?

Fibabanka Alışveriş Kredisi, Fibabanka'nın anlaşmalı olduğu iş ortakları ile yapacağınız elektronik, beyaz eşya, mobilya, gıda, akaryakıt gibi alışverişlerinizde taksitle ödeme imkanı sağlayan kredidir.

Fibabank ne zaman kuruldu?

27 Aralık 2010, İstanbul, Türkiye Fibabanka/Kuruluş

Fibabanka ödemeleri nereye yapılıyor?

Kredi taksit ödemelerinizi; Mobil ve İnternet Bankacılığı kanallarımız, Çağrı Merkezimiz ve tüm şubelerimizden hızlı ve kolayca gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca, Bankamızdaki kredi hesabınıza para transferi yaparak ve Vatan Bilgisayar mağazalarında yer alan ödeme noktalarından da ödemelerinizi kolaylıkla yapabilirsiniz.

Fibabanka Finansbank mı?

Fiba Bank, satın alındıktan 3 yıl sonra Finansbank ile birleşmesi kararı alındı. ... Fiba Bank'ın Finansbank çatısı altında birleşmesi sonrası, Türk bankacılık sistemindeki banka sayısı 54'e, özel sermayeli bankası sayısı ise 19'a inecek. FİNANSBANK. Finansbank, 1987'de kuruldu.