Gano Excel nedir ne için kullanılır?

İçindekiler:

  1. Gano Excel nedir ne için kullanılır?
  2. Gano Excel Mocha ne işe yarar?
  3. Gano Excel ne kadar kazandırır?
  4. Gano Excel sicak çikolata ne işe yarar?
  5. Gano Excel ürünlerinde helal sertifikası var mi?
  6. Gano Excel in sahibi kim?

Gano Excel nedir ne için kullanılır?

Gano Excel - Kırmızı Reishi Mantarı Bağışıklık sistemini güçlendirici etkisi ile genetik, bulaşıcı ve yaşlanmaya bağlı gelişebilen birçok hastalığa karşı koruyucu özelliği vardır. Kan dolaşımını düzenlemeye yardımcı olur. Böylelikle kalp krizi ve spazmı, damarlarda tıkanma, felç gibi risklerin önlenmesinde etkilidir.

Gano Excel Mocha ne işe yarar?

- Kan sistemindeki şeker seviyesini dengeler. - Kan sistemindeki oksijen seviyesini artırır. - Bağışıklık sistemini kuvvetlendirir. ... Gano mocha gün boyu ihtiyacınız olan antioksidanları da bünyesinde barındırdığından bağışıklık sisteminizi de güçlendirecektir.

Gano Excel ne kadar kazandırır?

· Distribütör olduğunuzda Gano Excel ürünlerinin tamamı size %20 ila % 45 oranları arasında indirimli olarak alma ve perakende satış fiyatından en az % 20 en fazla % 45 oranında kar elde etme hakkına sahip olursunuz.

Gano Excel sicak çikolata ne işe yarar?

GANO EXCEL SCHOKOLADE (SICAK ÇİKOLATA) Bir kutuda 20 adet var *Reişhi mantarı lucidium özütü *Esmer şeker *Krema (süt ürünü içermez) *Yağı alınmış süttozu *Çocukların kas ve kemiklerini geliştirir *Kilo kontrolü sağlar(aç karna içilirse kilo vermeye, *tok karna içilirse kilo almak için kullanılır.

Gano Excel ürünlerinde helal sertifikası var mi?

- Gano Excel caiz değildir.

Gano Excel in sahibi kim?

Gano Excel Kurucusu Mr.Leow Soon Seng.