Göz kalemi ile neler yapılabilir?

İçindekiler:

  1. Göz kalemi ile neler yapılabilir?
  2. Alix Avien smoky göz kalemi nasıl kullanılır?
  3. Göz kalemi eyeliner mı?
  4. Kirpik dibine kalem nasıl çekilir?
  5. Kajal kalem ne demek?
  6. Göz kalemi ile sürme aynı şey mi?

Göz kalemi ile neler yapılabilir?

1- Kaşlarının daha kalın ve belirgin görünmesini istiyorsan, göz kalemini kaş kalemi olarak kullanabilirsin. 2- Koyu renk farın mı bitmiş? Siyah, gri ya da kahverengi kalemlerin ile göz kapağını boya ve bir pamuk yardımıyla dağıt. 3- Geçici dövme yapmak için göz kalemini kullanabilirsin.

Alix Avien smoky göz kalemi nasıl kullanılır?

Alix Avien Smoky Göz Kalemi, belirgin göz makyajlarında oldukça kullanışlı bir tamamlayıcıdır. Sürümü kolay ve konforludur. Bakışlarınızı belirginleştirmek için tüm göz etrafına uygulanır ve ardından diğer ucundaki dağıtıcı süngeriyle yayılır.

Göz kalemi eyeliner mı?

-Yumuşak bakışlara sahip olmak istiyorsanız tercihiniz yine göz kalemi olmalı. ... -Yumuşak uçlu göz kalemlerini gözünüzün içine de sürebilir ve göz makyajınızı daha çarpıcı hale getirebilirsiniz. -Daha belirgin ve sert bir etki yarattığı için gece makyajında göz kalemi yerine eyeliner'ı tercih edebilirsiniz.

Kirpik dibine kalem nasıl çekilir?

Alt kirpik dibine kalem uygularken dikkat etmen gereken nokta ise şu. Hem gözünün iç hem de dış kısmına uygulamalı ve iyice dağıtmalısın. Eğer sadece gözünün alt-iç kısmına siyah kalem uygularsan, gözlerin olduğundan daha küçük görünecektir. Bu yüzden kalemi kirpik diplerine de uygula ve iyice dağıt.

Kajal kalem ne demek?

Kajal kalemler aslında Hint sürmesi geleneğinden geliyor. Simsiyah, yoğun yapıdaki siyah göz kalemleri tek bir dokunuşta Hintli kadınların geleneksel göz makyajlarını yapmalarına yardımcı oluyordu. Günümüzde kajal kalemler yoğun pigmentleri sayesinde hem gündüz hem de gece makyajımızın olmazsa olmazlarından biri.

Göz kalemi ile sürme aynı şey mi?

Göz kalemi sadece güzellik amacıyla kullanılır, kimyasal içeriği zarar verici veya bazı ciltlerde alerjik olabilir. Sürme ise sadece güzellik katmakla kalmaz aynı zamanda doğal içeriği ile gözleri rahatlatıcı etkilere sahip olmasının yanı sıra göz enfeksiyonlarını engeller.