Kabin boy valiz ne?

İçindekiler:

  1. Kabin boy valiz ne?
  2. Orta boy valiz boyutları nedir?
  3. THY el valizi kac kilo?
  4. Kabin bagajı kaç cm?
  5. Uçakta valiz ağırlığı ne kadar?
  6. Uçak kabin valizine neler konulmaz?
  7. Kabin boy valize ne konulmaz?

Kabin boy valiz ne?

Yolcu kabinlerinde yer alan dolaplara sığabilecek boyutlarda üretilen kabin boy valizler seyahat esnasında pratik olduğu için sıklıkla tercih edilmektedir. Hava yolu şirketleri kabin boy valizlerin standart ölçülerini IATA prensiplerine uygun olarak maksimum 20 x 35 x 55 cm olarak değerlendirmektedir.

Orta boy valiz boyutları nedir?

Özellikle uçak yolculuklarında bavul sırası beklemeden, baş üstü bagajında kullanmak için ideal olan kabin boy bagajın ölçüleri Y55 x G35 x D20 / 37 litre olarak belirlenir. Büyük boy bavul ölçüleri 77 x 53 x litre, orta boy bavul ölçüleri de 69 x 45 x 25 cm / 70 litre olarak hesaplanır.

THY el valizi kac kilo?

Kabin bagajı olarak Economy Class için için maksimum 23x40x55 cm ebatlarında, 8 kg ağırlığında 1 parça el bagajı ile 1 adet kişisel eşyanızı taşıyabilirsiniz.

Kabin bagajı kaç cm?

Economy Class uçuşlarınızda kabine alabileceğiniz tek parça bagajın maksimum boyutu 23x40x55 cm, maksimum ağırlığı 8 kg'dır. Business Class uçuşlarınızda her biri maksimum 23x40x55 cm boyutlarında ve 8 kg ağırlığında iki parça bagajı, kabin bagajı olarak alabilirsiniz.

Uçakta valiz ağırlığı ne kadar?

Yurt içi uçuşlarda bagaj hakkı 15 – 25 kg. arasında değişiyor. Uluslararası uçuşlarda ise, 20 – 40 kg. arası bagajla yolculuk yapabilirsiniz. El bagajında ise 6 kg. ağırlık sınırı var.

Uçak kabin valizine neler konulmaz?

Kısıtlamaya Neler Dahildir?
  • Su, şurup, içki dahil her türlü sıvı
  • Kremler, losyonlar, yağlar (Kozmetik yağlar dahil), parfümler, maskara dahil. ...
  • Traş köpükleri, deodorantlar.
  • Diş macunu dahil her türlü macun kıvamındaki maddeler.
  • Reçel, bal, yoğurt, pekmez ve salça gibi tam katı halinde olmayan. ...
  • Kontak lens sıvıları
Daha fazla öğe...

Kabin boy valize ne konulmaz?

Kabin bagajı içine alabileceğiniz kozmetik ürünleri, 100 ml'yi geçemez. Sıvı haldeki bebek maması gibi temel ihtiyaç ürünleri, kilitli poşetle kabin bagajı olarak taşınabilir. Uçak içine hiçbir şekilde yanıcı, kesici, delici, ezici eşyalar ve zarar verici olarak tanımlanabilecek eşyalar sokulmaz.