Istanbul üniversitesi harç yatırma nasıl yatırılır?

İçindekiler:

  1. Istanbul üniversitesi harç yatırma nasıl yatırılır?
  2. Istanbul Üniversitesi Açıköğretim Yeni Kayıt Nasıl Yapılır?
  3. Istanbul Üniversitesi Açık Öğretim nasıl kayıt olunur?
  4. AÖF sınav kaydı nasıl yapılır?

Istanbul üniversitesi harç yatırma nasıl yatırılır?

AKSİS sistemine (​https:/aksis.istanbul.edu.tr/​) giriş yaptıktan sonra ​“Harç Bilgileri” kısmından ​“Referans Numara'​sına ulaşabilirsiniz. ​Ödemenizi ​Referans numarası ile Halkbank Şube/ATM'lerinden gerçekleştirebilir ya da AKSİS sistemi üzerinden online ödeme yapabilirsiniz.

Istanbul Üniversitesi Açıköğretim Yeni Kayıt Nasıl Yapılır?

2 Eylül – tarihleri arasında basvuru.istanbul.edu.tr adresinden sınavsız ikinci üniversite başvurusu için hesap oluşturulur. Hesap aktivasyon işlemi tamamlanır. Aynı sisteme giriş yapılarak bilgi güncelleme ve tercih işlemleri gerçekleştirilir.

Istanbul Üniversitesi Açık Öğretim nasıl kayıt olunur?

Nasıl Kayıt Olurum 2 Eylül – tarihleri arasında basvuru.istanbul.edu.tr adresinden sınavsız ikinci üniversite başvurusu için hesap oluşturulur. Hesap aktivasyon işlemi tamamlanır. Aynı sisteme giriş yapılarak bilgi güncelleme ve tercih işlemleri gerçekleştirilir.

AÖF sınav kaydı nasıl yapılır?

Çevrimiçi başvuru işlemleri https://aoskayit.anadolu.edu.tr​ adresinden e-devlet şifresi ile yapılacaktır. Adayların başvuru yapabilmeleri için öğrenim bilgilerinin MEBBİS/YÖKSİS sisteminde güncel olması gerekmektedir.