Patates maskesi kaç gunde bir yapılmalı?

İçindekiler:

  1. Patates maskesi kaç gunde bir yapılmalı?
  2. Patates cilt beyazlatır mı?
  3. Patates ten rengini açar mı?
  4. Salatalık göz altı morluklarına iyi gelir mi?

Patates maskesi kaç gunde bir yapılmalı?

İşte bu kadar basit! Bu maskeyi haftada 3 kez uygulayabilirsiniz. Patates maskesinin bilinen bir zararı bulunmuyor ancak özellikle hassas bir cilde ve alerjik bir bünyeye sahipseniz bu maskeyi düzenli olarak kullanmadan önce doktorunuza mutlaka danışın deriz.

Patates cilt beyazlatır mı?

Patates, antibakteriyel bir besindir. Bu yönü ile ciltte oluşan leke ve mikropları yok eder. Çiğ şekilde cilde uygulanan patates, düzenli bir uygulama sonrasında cildin rengini açacaktır.

Patates ten rengini açar mı?

Patates, antibakteriyel bir besindir. Bu yönü ile ciltte oluşan leke ve mikropları yok eder. Çiğ şekilde cilde uygulanan patates, düzenli bir uygulama sonrasında cildin rengini açacaktır. ... Patatesin cilt beyazlatma özelliğini gözaltında oluşan kararmalar için de tercih edebilirsiniz.

Salatalık göz altı morluklarına iyi gelir mi?

Salatalıkla göz altı morluklarının görünümü azaltılabilir. Salatalık maskesi de cilde canlılık ve parlaklık verir. Sulu bir salatalığı ince ince dilimleyip gözlerinizin üzerine koyun. 15 dakika kadar beklettikten sonra yüzünüzü yıkayabilirsiniz. Morluklar azalana kadar her gün tekrarlayabilirsiniz.