Yanaktaki çökme nasıl geçer?

İçindekiler:

  1. Yanaktaki çökme nasıl geçer?
  2. Çökük yanak ne demek?
  3. Yanak nerede?
  4. Lastikte yanak neresidir?

Yanaktaki çökme nasıl geçer?

Yüzdeki çöküklüğü gidermekte en etkili yöntem hyalüronik asit dolgu maddeleridir. Hyalüronik asit doğal olarak ciltte ve eklemlerde de bulunan bir maddedir. Bu maddenin en önemli özelliği moleküler ağırlığının binlerce katı su molekülünü kendine bağlamasıdır. Bu etki sayesinde enjekte edildiği bölgeye hacim verir.

Çökük yanak ne demek?

Bu kas çökmesinden ziyade yanaklardaki yağ dokusunun kaybından dolayı meydana gelen bir değişimdir. Pek çok kişide yüzde asimetri vardır. Mesela uyurken yüzünüzün hep aynı yanına doğru uyumak, yemek yerken ağzınızın hep aynı tarafıyla çiğnemek gibi birçok farklı neden yüzünden yüzde asimetri oluşabilir.

Yanak nerede?

Yanak (Latin: Bucca, Osmanlıca: Ruhsar) kulak, göz altı, burun ve çene kemiği arasında kalan etli bölümdür. İnsanda ve diğer omurgalılarda elmacık kemiği ile çene kemiği arasında bir yanal duvar görevi görür.

Lastikte yanak neresidir?

Başka bir ifade ile aracın lastik eninin boyuna oranıdır. Örnekteki 55 rakamı, lastik yüksekliğinin, lastik genişliğinin yüzde 55'i kadar olduğunu göstermektedir. Bu değer yanak yüksekliği olarak da ifade edilmektedir. Yani lastiğin yere temas eden noktası ile jant arasındaki mesafedir.